MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Botanic Cubical Ultra Premium London Dry Gift Set 0.7L

Gin Botanic Cubical Ultra Premium London Dry Gift Set 0.7L
GIFT
SET
Gin Botanic Cubical Ultra Premium London Dry Gift Set 0.7L
194,21 lei
Fără TVA: 163,20 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool45%
CategorieLondon Dry Gin
Litraj0.7L
Tara de origineSpania
AromeIenupar, cardamom, lamaie mana lui Buddha, portocale
Continut1 sticla - 1 pahar

Vinaria a fost fondata in 1877 de marele admirator si cunoascator al produselor sherry, Sir Alexander Williams si Arthur Humbert specialist in relatii internationale. Istoria Bodegas Williams & Humbert incepe cand acestia au participat la crearea Demarcatiei de calitate Jerez-Xeres-Brany. Firma si-a concentrate energiile pe pietele internationale si s-au extins treptat prin acorduri de colaborare cu diferite companii de achizitii. Acum sunt considerati unul dintre cei mai prestigiosi producatori de vin din lume. 

Botanic Cubical Ultra Premium este un gin obtinut din cereale englezesti de inalta calitate, este distilat printr-un sistem traditional englezesc de patru ori in sectiuni mai vechi de 100 de ani si are o rezistenta mai mare decat a ginului lor standard London Dry. Printre elementele botanice clasice utilizate sunt folosite si elemente botanice interesante inclusiv mandarina, migdala, lamaie de mana lui Buddha. Acest sortiment are note aromatice delicate cu citrice in prin plan, este un gin rafinat. Acest pachet contine o sticla de gin Botanic Ultra Premium London Dry 0.70l si un pahar ideal pentru a savura aceast sortiment.

Miros: Arome intense si delicate de citrice, note florale si accente pamantesti.

Gust: Note de citrice ale mainii lui Buddha si portocale completate cu note picante si pamantesti in special ienupar si cardamom.

Finis: Placut cu accente florale dominate de floare de portocal.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate