MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Brockmans Premium 0.7L

Gin Brockmans Premium 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategoriePremium Dry Gin
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromeCoriandru, ienupar, citrice, fructe rosii

Brockmans este o companie englezeasca independenta de gin infiintata de partenerii fondatori Neil Everitt si Bob Fowkes impreuna cu alti 2 prieteni. Cu peste 60 de ani de experienta combinata in industria bauturilor si o bogata cunostinta in distilarea ginului, acestia au pornit sa scrie un nou capitol in istoria ginului englez. Aceasta istorie a fost scrisa, iar gustul rafinat unic al lui Brockmans are acum i urmarire masiva de fani fideli dni peste 30 de tari din intreaga lume.

Brockmans Premium Gin este facut dupa o reteta unica de plante botanice aromatice cultivate in mod natural si lasate multe ore pentru a-si elibera uleiurile si aromele naturale. Notele mai traditionale de gin sunt combinate cu o influenta racoritoare fructelor salbatice, citricelor si fructelor aromatice. Coriandrul bulgar joaca rolul sau oferind o nota de varf aromatic, acest lucru se imbina perfect cu armoniile moi si rotunjite de afine si mure, toate fiind sustinute de nota de jos a fructelor de ienupar toscane. Coaja de portocala valenciana uscata si dulce alunga tonurile mai profunde si da un finisaj neted.

Brockmans este lent distilat, intr-un alambic de cupru vechi de 100 de ani, unde se surprinde inima distilarii ginului. notele distinctive de gin derivate din reteta unica Brockmans ofer un gin rafinat intes, neted cu o experienta gustativa definitorie. Brockmans este ca nici un alt gin. Gustul inegalabil al acestui gin poate fi savurat pur si simplu peste putina gheata. Este diferit, revigorant atunci cand este servit cu tonic sau ghimbir.

Etichete: Gin , , Gin , Bloom Gin
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate