MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight Gin 0.7L

Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight Gin 0.7L
PRODUS
NOU
ARTIZANAL -22 %
Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight Gin 0.7L
119,99 lei
154,70 lei
Fără TVA: 100,83 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineRomania

Ginul artizanal Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.7L este un produs remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Acest gin se distinge prin diverse caracteristici distincte:

  • Cu arome complexe, ginul Wolfpack Moonlight impresionează prin combinația sofisticată a ienupărului, coriandrului, scorțișoarei și cojii de lămâie. Aceste arome se împletesc armonios, creând un buchet aromatic plin de profunzime.
  • Gustul ginului este echilibrat și rafinat, cu arome de ienupăr și coriandru susținute de subtile accente de scorțișoară și note citrice. Această combinație oferă un profil gustativ plăcut și complex.
  • Textura fină și catifelată a ginului Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight adaugă o notă de rafinament în experiența de degustare.
  • Cu un final lung și plăcut, ginul oferă arome care se dezvoltă treptat și persistă în gură, creând o senzație de satisfacție și răsfăț.
  • Produsele Magura Zamfirei sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară, iar Wolfpack Moonlight nu face excepție. Acest gin artizanal este realizat cu atenție și pricepere, utilizând ingrediente de înaltă calitate și tehnici artizanale, garantând astfel un produs de încredere și apreciat.
  • Ginul Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.7L se evidențiază prin culoarea sa vibrantă și distinctivă - albastru. Această culoare este obținută prin adăugarea unei plante speciale numită "floarea de fluture" (Clitoria ternatea) în procesul de producție.
  • Pigmenții naturali din petalele intense albastre ale plantei de floare de fluture sunt transferați în lichid în timpul procesului de macerare sau infuzie, oferind ginului acea culoare albastră caracteristică. Este important de menționat că acest pigment natural nu afectează gustul ginului și este complet sigur pentru consum.
  • Culoarea albastră a ginului Wolfpack Moonlight adaugă un element de originalitate și atracție vizuală, conferindu-i o estetică aparte. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că experiența gustativă și calitatea ginului Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight rămân aspectele cele mai importante. Culoarea albastră reprezintă doar unul dintre elementele care fac acest gin unic și apreciat.

Ginul artizanal Magura Zamfirei Wolfpack Moonlight 0.7L este alegerea perfectă pentru iubitorii de ginuri distinse și de calitate superioară. Cu aromele sale complexe, gustul echilibrat și finisajul lung, acest gin oferă o experiență deosebită pentru cei care apreciază rafinamentul și autenticitatea în lumea băuturilor spirtoase.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate