MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin Nordes Atlantic Galician 0.7L

Gin Nordes Atlantic Galician 0.7L
Gin Nordes Atlantic Galician 0.7L
120,79 lei
Fără TVA: 101,50 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieGin din struguri
Litraj0.7L
Tara de origineSpania

Descoperă Eleganța și Aroma Unică a ginul Nordés Atlantic Galician, care este mai mult decât o băutură - este o călătorie în esența autentică a Galiciei, transpusă în arome și gusturi captivante. Fiecare înghițitură reprezintă o călătorie olfactivă și gustativă prin peisajele răcoritoare ale regiunii. Cu fiecare pahar, te afunzi în suflul oceanului Atlantic și în adierea pădurilor Galiciei, experimentând o simfonie aromatică unică:

  • O Aromă Răcoritoare și Autentică: Nordés este ca o fărâmătură din inima Galiciei, oglindindu-și caracterul și aromele autentice în fiecare picătură. Aroma sa erbacee și gustul proaspăt și bine echilibrat creează o experiență unică. Cu note subtile de fructe albe, acest gin devine o adevărată bucurie pentru simțuri. Este o invitație de a te delecta cu mici plăceri ale vieții.
  • O Calatorie a Gustului Global: Prin atenția sa meticuloasă și abilitatea de a captura esența mării și pădurilor Galiciei, Nordés a câștigat inimile lumii. Strugurii albariño și cele 11 plante botanice își împrăștie influența fără granițe. Cu aromele sale erbacee, Nordés călătorește prin peste 25 de țări, pe toate continentele.
  • Un Parfum Captivant și Un Gust Excepțional: Deschizând o sticlă de Gin Nordés Atlantic Galician, vei fi cucerit de un buchet captivant ce emană arome autentice din Galicia. Notele sale erbacee se împletesc în armonie cu accentele subtile de fructe albe, oferind o experiență gustativă remarcabilă. Fiecare înghițitură călăuzește prin peisajele pitorești ale regiunii Galicia.
  • Eliberarea Eleganței în Momentele Simple: Indiferent dacă îl savurezi simplu, cu tonic de înaltă calitate sau în cocktailuri complexe, Gin Nordés Atlantic Galician adaugă o notă distinctă oricărui moment. Echilibrul său gustativ și răcoritor îți adâncește simțurile și te transportă în atmosfera vibrantă a Galiciei, unde marea și pădurile dansează cu arta distilării.
  • Aromele Atlanticului, Înghițitură cu Înghițitură: În fiecare sorbitură de Nordés, poți simți suflul oceanului Atlantic și adierea pădurilor Galiciei. Acest gin a capturat magia și autenticitatea acestor peisaje și le-a transpus într-o experiență gustativă inconfundabilă. De la prospetimea sa până la nuanțele subtile, fiecare element este sculptat cu grijă pentru o experiență extraordinară.
  • Comoara Galiciei în Fiecare Înghițitură: Ginul Nordés Atlantic Galician, o comoară autentică a Galiciei, te îmbie să explorezi aromele și să te bucuri de rafinamentul său aromatic. Creația sa se ascunde în procesul său meticulos, începând de la strugurii albariño pentru baza alcoolică și încheind cu o compoziție botanică proaspătă și naturală.
  • Secretul Producției: Nordés este fructul unei îngrijite procesări. Strugurii albariño sunt baza sa, adăugând o notă delicată de fructe și flori albe. Cu 11 plante botanice, 6 crescând sălbatice în Galicia, și 5 aduse din străinătate, Nordés câștigă o aură balsamică distinctivă.
  • Creat Cu Atenție și Răbdare: Fiecare plantă botanică este macerată separat înainte de distilare, fiecare nevoind un timp diferit pentru a-și elibera aroma. De la procesul meticulos până la compoziția finală, fiecare etapă transformă Nordés într-o experiență deosebită.

Creat cu atenție și răbdare, acest gin emană rafinament și eleganță în fiecare aspect al său, de la compoziția botanică proaspătă și naturală până la procesul meticulos de producție. Cu Nordés, nu faci doar o simplă alegere a băuturii, ci descoperi o comoară a Galiciei, și anume, o experiență unică de savurare ce îți îmbogățește simțurile și te poartă prin peisajele fascinante ale acestui colț de lume.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate