MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Tequila Cream Rose Lichior Strawberry 1L

Tequila Cream Rose Lichior Strawberry 1L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Tequila Cream Rose Lichior Strawberry 1L
98,84 lei
Fără TVA: 83,06 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool15%
CategorieLichior
Litraj1L
AromeCapsuni

Tequila Rose este mai mult decât o licoare - este o experiență remarcabilă care redefinește limitele plăcerii gustative. Cu îndrăzneală și inovație, această băutură combină tradiția tequilei cu cremă de căpșuni pentru a crea ceva cu totul unic. Cu o istorie de peste două decenii, Tequila Rose rămâne liderul incontestabil în lumea lichiorurilor cu cremă de căpșuni și sursa de inspirație pentru multe alte creații ulterioare.

  • Un Amestec Curajos și Exotic: Tequila Rose este licoarea originală cu cremă de căpșuni, o inovație îndrăzneață care a adus o schimbare notabilă în lumea băuturilor alcoolice. A fost prima băutură care a reușit să unească cu succes cremă de căpșuni cu tequila, depășind astfel limitele whiskey-ului irlandez. Cu un gust exotic, neașteptat și absolut delicios, Tequila Rose continuă să uimească și să încânte.
  • Combinare Cuceritoare: Această băutură reprezintă o pereche perfectă între o cremă bogată de căpșuni și senzația incitantă a tequilei. Indiferent de preferințele tale, Tequila Rose te va surprinde mereu cu nota sa perfect echilibrată. Poate fi dulce sau seducătoare, curajoasă sau distractivă, bogată sau ușoară, adaptându-se fiecărui moment
  • Design Elegant și Detalii Jucăușe: Tequila Rose nu este doar o licoare, ci și o operă de artă în sticlă. Designul elegant și detaliile jucăușe fac din aceasta "rochia neagră simplă" a lichiorurilor cu cremă. Sticla neagră îndrăzneață păstrează lumina la distanță, asigurând prospețimea și aroma unică. Trandafirii strălucitori de argint și căpșunile roz din designul sticlei o transformă într-o bijuterie pe raft. Este o alegere atemporală și seducătoare.
  • Simbolul Serilor de Fete: Tequila Rose a devenit băutura oficială a serilor de fete din întreaga lume. Ea înseamnă seri distractive care devin dimineți memorabile, prieteni care devin familie și momente care se transformă în amintiri prețioase. Îți amintești prima dată când ai gustat Tequila Rose? Unde erai și cu cine erai? Oamenii dezvoltă un sentiment de dragoste pentru Tequila Rose, datorită deliciozității băuturii și a experiențelor împărtășite alături de ea.
  • Când Este Roz, Este Gata de Băut: Un detaliu aparte: știi că crema ta delicioasă de căpșuni este răcită perfect atunci când trandafirii de pe sticlă trec de la argintiu la emblematicul nostru roz. Când este roz, este gata de băut.
  • Servire Versatilă: Tequila Rose este cel mai bine savurată ca un shot răcit, dar poți să te bucuri de ea în nenumărate moduri. Amestecată în cocktail-uri delicioase sau milkshake-uri pentru adulți, adăugată cu subtilitate în cafea, ciocolată caldă sau prăjituri, Tequila Rose este la fel de versatilă precum este delicioasă.

Tequila Rose rămâne un triumf al creativității și rafinamentului în lumea lichiorurilor. Continuă să aducă bucurie și să creeze amintiri de neuitat pentru oameni din întreaga lume. Este un adevărat deliciu pentru simțuri și alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze ceva cu adevărat special.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate