MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Monin

Brand: Monin Cod Produs: 31822
Banana este fructul cel mai des consumat si este fructul celei mai mari plante erbacee cu flori. Banana galbena are o concentratie mai mare de zahar decat banana verde necoapta, ceea ce o face mai putin amidonata. Cu gustul sau catifelat, Monin Banana va ofera posibilitatea de a crea un smoothi..
Brand: Monin Cod Produs: 28816
Monin Basilic este un sirop  care capteaza excelent caracterul proaspat si racoros al busuiocului, precum si intensitatea sa aromatica, ceea ce face sa fie ingredientul perfect pentru o varietate de ceaiuri sau cocktailuri, in special Mojito...
Brand: Monin Cod Produs: 28822
Siropul Monin Cucumber cu arome subtile cu note acide, aroma si miros de castravete. Intens , ceea ce face sa fie ingredientul perfect pentru o varietate de ceaiuri, limonade, punchuri sau cocktailuri...
Brand: Monin Cod Produs: 31802
Coacazele negre au o aroma puternică care se potriveste bine in gem, jeleu, cheesecake, iaurturi, inghetata si sorbet, dar si in preparate si sosuri savuroase din carne. Combinate cu alte fructe precum marul, capsunile si zmeura, coacazele negre sunt adesea folosite in budinci de vara, placinte si c..
Brand: Monin Cod Produs: 31815
Acest sirop delicat este garantat sa adauge o intorsatura surprinzatoare bauturilor tale. Acest sirop este un ingredient care va aduce un plus de aroma latte-urile, mochas-urile și cocktailurile din desert. Siropul Monin de fistic este necolorat, pentru un adaos discret. De ce sa nu incerci un ..
Brand: Monin Cod Produs: 28824
Siropul Monin Ginger cu miros si aroma puternica de radacina de ghimbir. Gustul usor picant il face sa fie ingredientul perfect pentru o varietate de ceaiuri, punchuri sau cocktailuri...
Brand: Monin Cod Produs: 31801
Consumate proaspete, prelucrate, in gemuri sau siropuri, murele sunt printre cele mai vechi plante medicinale. Bogat si dulce, moale si suculent, murului ii place sa se arate, cu o nuanta violet intens si un gust complex. Siropul Monin Mure va permite sa aduceti profilul sau intrigant la cocktailuri..
Brand: Monin Cod Produs: 31799
Nectarul de agave este un indulcitor produs in Mexic, din mai multe specii de plante agave. Siropul Monin este derivate din nectar de agave premium. Obtinut din cele mai bune ingrediente, este special conceput pentru a se dizolva instantaneu in orice bautura calda sau receCu incredibila sa aroma fin..
Brand: Monin Cod Produs: 31809
Acest sortiment are o aroma savuroasa de alune...
Brand: Monin Cod Produs: 617
Monin Amaretto este un sirop care are la baza lichiorul clasic dulce caruia i se adauga o aroma de migdale. Caracterizat prin aroma distinctiva de migdale amare, numele Amaretto inseamna “putin amar” in italiana. Astazi, Amaretto este obtinut din samburi de caise si poate contine, de asemenea, migda..
Brand: Monin Cod Produs: 31800
Bitter este versiunea fara alcool a unui amestec de plante si condimente. Este foarte versatile si poate fi folosit in multe cocktailuri de la clasice printre care celebrul Americano, pana la cele mai indraznete. Adauga amaraciune bauturilor tale preferate cu siropul Monin Bitter obtinut din amestec..
Brand: Monin Cod Produs: 28959
Sirop Monin Blue Curacao este cunoscut pentru culoare sa albastra, obtinut din coaja de portocala verzi din insula Caracao. ..
Brand: Monin Cod Produs: 28818
Monin Caramel un sirop bogat, dulce de culoare maro chihlimbar cu arome intense de caramel. Acest sirop este cel mai cunoscut din toata gama de siropuri de la Casa Monin. Siropul poate fi folosit pentr inghetata, cafea, ceai sau ca ingredient in retetele de prajituri...
Brand: Monin Cod Produs: 28819
Monin Caramel Sarat este noua aroma de sirop " must have" pentru bauturi, inghetate sau preparate calde ce au la baza cafea sau ceai. Sirop de caramel sarat Monin are o aroma sofisticata irezistibila la toate bauturile care il folosesc ca ingredient...
Brand: Monin Cod Produs: 31803
Monin Caramel Sugar Free este realizat cu sucraloza, care este un indulcitor fara calorii.Caramel inseamna pur si simplu zahar caramelizat, obtinut in mod traditional prin topirea zaharului intr-o oala de sos cu apa. Aroma bogata si culoarea caramelului provin din procesul de incalzire si topire a z..
Afişare 1 - 15 din 43 (3 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate