MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin City of London No.4 Sloe 0.7L

Gin City of London No.4 Sloe 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool28%
CategorieSloe Gin
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromePorumbar, ienupar

In secolulu al XVIII-lea, in timpul Gin Craze, perioada cand a crescut rapid consumul de gin in Anglia, exista pe fiecare strada o distilerie de gin sau un magazin de ginuri, beneficiind de condimente si de fructele care veneau in portul Londrei. Pe parcursul secolului urmator, foametea, impozitarea si reglementarile guvernamentale au luat amploare si Gin Craze s-a incheiat si astfel timp de aproximativ 200 de ani nu a existat nicio distilerie in oras. Dupa aceasta absenta, Distileria City of London a readus ginul la viata in anul 2012. Ginurile City of London nu doar arata bine ci sunt si foarte gustoase si castigatoare de numeroase premii. City of London Sloe Gin este o redare simpla si clasica a Sloe Gin folosind autenticul Dry ca baza si imbibarea boabelor de porumbar timp de 6 – 9 luni pentru a extrage cat mai multa adancime din aroma. 

Miros: Arome dulci si fructate cu note de fructe de padure si accente de stejar si nuca.

Gust: Arome de fructe de piatra dominate de prune si cirese negre completate cu note de martipan care ii ofera profunzime.

Finis: Dulce si plin de arome de fructe.

Arome: Porumbar, ienupar.

Etichete: Gin , , Gin , City Of London
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate