MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Centenario Gran Legado 12 ani 0.7L

Rom Centenario Gran Legado 12 ani 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineCosta Rica
Vechime12 ani
In anii ’80, Centenario se naste cu scopul de a fi liderul romului in Costa Rica cu caracteristia sa unica “Espiritu Pura Sangre”, adica “Pure Blood Spirit”. In anul 2002 compania isi schimba numele in Centerario Internacional S.A. si devine companie independenta. Urmtorii ani sunt marcati prin munca asidua si continua pentru obtinerea de certificari si dezvoltarea a brandului. Demni de certificari si premii prestigioase dovedite prin excelenta si meticulozitatea producerii produselor.

Centenario 12 anos Gran Legado este obtinut dintr-un amestec de romuri maturate dobandind astfel nunate de fructe coapte. Acest sortiment de culoarea chihlimbarului este maturat artizanal in butoaie din lemn de stejat alb american si are arome placate de fructe rosii armonizate in nuante lemnoase si finisate print-un caracter usor dulceag. Centenario 12 anos Gran Legendario este un rom care ascunde toate simturile.
Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Centenario
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate