MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Diplomatico Reserva Exclusiva 0.7L

Rom Diplomatico Reserva Exclusiva 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineVenezuela
Vechime12 ani

Diplomatico este un brand independent, de familie, care controleaza intregul proces de productie, pentru a oferi o calitatea superioara, de la camp pana cand romul ajunge in sticla. Istoria Diplomatico se bazeaza pe angajamentul pentru calitate, pasiune si daruire in a fabrica rom. Don Juan Melendez (Don Juancho) este figura care a inspirat Diplomatico si este omul din spatele logo-ului Diplomatico in calitate de nobil local el si-a pus inima in explorarea surselor, ingredientelor si metodelor din spatele multor arome atragatoare de rom si a altor bauturi traditionale. Astazi romurile Diplomatico poarta portretul lui Don Juancho, iar brandul este condus de pasiunea si valorile care i-au fost semnul distinctiv.

Diplomatico Reserva Exclusiva este un blend de romuri exclusive cu varsta de pana la 12 ani selectate Maestrii de Blend. Imbinat cu un echilibru excelent, acest rom premiat este o referinta pentru cunoscatorii si iubitorii de romuri fine din intreaga lume. Deschizandu-se cu arome de coaja de portocale, cafea si toffe, acest rom este neted la gust cu un finisaj seducator de lunga durata. Se poate savura simplu cu gheata dar se poate servi foarte bine in cocktailuri clasice.

Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Diplomatico
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate