MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Don Papa Baroko 0.7L

Rom Don Papa Baroko 0.7L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Rom Don Papa Baroko 0.7L
173,84 lei
Fără TVA: 146,09 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Don Papa Rum
  • Cod Produs: 31557
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineFilipine

Pe insula Negros, Filipine, melasa este cunoscuta ca “aur negru”. Don Papa Baroko este distilat din melasa care provine de la una dintre numeroasele mori locale de pe insula. Este invechit timp de cativa ani in butoaie din lemn de stejar american. Don Papa's Master Blender selecteaza apoi cele mai expresive butoaie in cautarea celor care dezvaluie cele mai puternice note de vanilie si fructe. La acest amestec se adauga putina trestie de zahar locala pentru arome gourmet. 

Legenda spune ca Don Papa este un omagiu adus lui Papa Isio liderul care a ajutat sa alunge spanilolii de pe insula. Intr-un loc atemporal, Sugarlandia, se afla casa spirituala a lui Don Papa Rum. Aici, ajutate de solul fertil, fabricile de zahar prelucreaza soiul original de trestie de zahar, rezultand melasa de “aur negru” din care este distilat romul Don Papa. Astfel romul premium Don Papa este realizat la poalele vulcanului activ Mt. Kanlaon.

Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Don Papa Rum
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate