MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Ron Cubay Reserva Especial 10 ani 0.7L

Rom Ron Cubay Reserva Especial 10 ani 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineCuba
Vechime10 ani
Ron Cubay a fost fondat in 1964 in Santo Dominco, Vila Clara, care se afla in centrul insulei cubaneze. Din acest motiv, Ron Cubay este numit si "Gustul Centrului". Inca de la inceput, Ron Cubay a fost perla romurilor cubaneze si din acest motiv special aceasta marca a fost destinata doar consumului intern, pana in 2010, acesta fiind anul cand primele expedieri de export au ajuns in Europa si ulterior la nivel mondial.

Ron Cubay Reserva Especial 10 ani este un minuant rom cubanez care s-a bucurat de o maturitate destul de indulengata pentru un rom de 10 ani in butoaie ce le-a oferit aceasta frumusete cu caracter, cu o aroma si o nuanta glorioasa de mahon. Acest rom are nuante calde de miere, piersici, zahar brun si vanilie, cu gust de cafea, condimente de stejar si chiar mai multa vanilie si un finisaj foarte lung si inca o data vanilie.

Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Ron Cubay
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate