MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Ron de Jeremy Holy Wood Collection Whiskey Barrel 20 ani 0.7L

Rom Ron de Jeremy Holy Wood Collection Whiskey Barrel 20 ani 0.7L
Rom Ron de Jeremy Holy Wood Collection Whiskey Barrel 20 ani 0.7L
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool53%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineGuyana
Vechime20 ani
Totul incepe dintr-o gluma care cativa ani mai tarziu se transforma intr-un brand care vinde in toata lumea. Povestea Ron de Jeremy incepe in anul 2004 cand fondatorii Olli Hietalahti si Jouko Laune intr-un bar observa un afis pe perete cu textul “Ron” cuvant care in spaniola inseamna rom… au inceput sa se gandeasca care este cel mai cunoscut Ron din lume si era clar ca Ron Jeremy. Ideea simpla si de recunoscut i-a facut pe baieti sa zambeasca. Jouko a realizat primul design al sticlei pe bonul de casa primit. Dupa cativa ani baietii l-au sunat pe Jeremy, lui Ron i-a placut idea.

Colectia “Holy wood” este istorie in sticla deoarece se matureaza in trei butoaie din ditileria Uitvlug din Guyana care este inchisa din 1999. Ron Jeremy Holy Wood Collection Malt Whiskey Barrel 20 ani este un rom afumat cu caracter puternic si extrem de limitat, doar 150 de sticle. Acest sortiment a fost maturat timp de 2 ani in butoaie din lemn de steat folosite anterior pentru Bourbon in Guyana si apoi a fost mutat in butoaie de Malt Whiskey pentru o perioada de 18 ani. Holy Wood Collection Malt Whiskey Barrel are un corp dens cu note dulci completate cu accente de citrice si piper cu un finisaj lung si proaspat.
Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Ron De Jeremy
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate