MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Botran Reserva Blanca 0.7L

Rom Botran Reserva Blanca 0.7L
PRODUS
NOU
Rom Botran Reserva Blanca 0.7L
88,43 lei
Fără TVA: 74,31 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilWhite
Tara de origineGuatemala

În inima lumii rafinate a băuturilor alcoolice, Romul Botran Reserva Blanca 0.7L strălucește cu siguranță ca o bijuterie ce merită descoperită de către iubitorii de savoare subtilă. Cu o maturare dinamică și un amestec prețios de romuri cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, acest rom neobișnuit oferă o complexitate surprinzătoare pentru un rom alb.

Notele de vanilie delicată, lemn prăjit și fructe uscate dansează într-un armonios joc olfactiv, desăvârșind un parfum fin și echilibrat. Însă pe palat, adevărata aventură gustativă începe: experiența este plăcută, catifelată și explozivă, cu accente subtile de citrice și vanilie care îmbrățișează simțurile. Finish-ul revigorant aduce cu sine accente proaspete de citrice și lemn, amintindu-ne că fiecare înghițitură este o călătorie a papilelor gustative.

Romul Botran Reserva Blanca 0.7L dezvăluie o paletă de caracteristici distinctive ce îl transformă într-un adevărat complice al experiențelor de neuitat. Iată câteva dintre ele:

Tipul: Acest elixir este un rom alb creat pentru a îmbogăți cu o notă de culoare cocktail-urile guatemalene.

Maturare: Procesul său de maturare este rodul unei metode dinamice, Solera adaptată, în care se îmbină cu grijă romuri cu vârste variate, între 3 și 8 ani.

Filtrare: O atenție deosebită se acordă filtrării acestui nectar, folosind cărbune pentru a purifica esența sa.

Butoaie de maturare: În taina producției sale, romul odihnește în butoaie de whisky american și butoaie de whisky american cu prăjire medie, absorbând în fiecare clipă aromele bogate și fine.

Culoare: Când îi sorbi esența, vei observa cu admirație cum strălucește într-o nuanță galben-pai, ca o promisiune a excursiei senzoriale ce urmează.

Romul Botran Reserva Blanca 0.7L este partenerul perfect pentru cocktail-uri de cea mai înaltă calitate. Fie că-i oferi energie unui Daiquiri sau că transformi un Rum Tonic într-o experiență aparte, acest elixir va face din fiecare sorbitură o călătorie în lumea autentică a gustului.

Încheind, Rom Botran Reserva Blanca reprezintă o alegere demnă de explorat și savurat de către cei pasionați de arome fine, deoarece el poartă cu sine farmecul subtil al eleganței într-o formă inedită de rom alb. Așadar, pregătește-te să înalți o cupă de rafinament și savurează fiecare moment cu Romul Botran Reserva Blanca 0.7L!

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate