MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White Rom 0.1L

Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White Rom 0.1L
PRODUS
NOU
ARTIZANAL
Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White Rom 0.1L
24,75 lei
Fără TVA: 20,80 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj 0.1L
StilWhite
Tara de origineRomania

Romul Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White 0.1L este cu adevărat remarcabil, oferind o experiență gustativă deosebită. Caracteristicile sale distincte sunt remarcate în modul următor:

  • Cu o aromă proaspătă și vibrantă, Romul Haiduc Premium Hand Crafted White impresionează prin notele subtile de zahăr, vanilie și citrice, care se combină armonios, oferind o experiență olfactivă plăcută și rafinată.
  • Gustul acestui rom este catifelat și echilibrat, evidențiindu-se prin note delicate de zahăr caramelizat, fructe tropicale și ierburi aromatice. Aromele se dezvăluie treptat pe papilele gustative, oferind o experiență complexă și plăcută.
  • Finisajul acestui rom este curat și rafinat, iar aromele persistă plăcut în palat. Gustul delicat și persistent încântă simțurile și oferă o senzație de satisfacție.
  • Romul Magura Zamfirei Haiduc Premium Hand Crafted White este versatil în savurare, putând fi apreciat în mai multe moduri. Poate fi savurat simplu, cu gheață sau utilizat în diverse cocktailuri, adăugând o notă distinctă și rafinată băuturilor preferate.
  • Pentru a profita la maxim de caracteristicile acestui rom, se recomandă să fie savurat simplu sau cu gheață, pentru a se bucura de aromele și buchetul său complex. Desigur, poate fi folosit și în diverse cocktailuri, adăugând o notă de proaspătime și rafinament.

Indiferent de modul în care alegeți să savurați romul Haiduc Premium Hand Crafted White, veți experimenta calitatea sa superioară și o experiență gustativă deosebită. Fie că îl savurați pur, cu gheață sau într-un cocktail creativ, acest rom artizanal va încânta simțurile și vă va oferi o experiență memorabilă.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate