MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Belvedere Organic Infusions Blackberry & Lemongrass 0.7L

Vodka Belvedere Organic Infusions Blackberry & Lemongrass 0.7L
Vodka Belvedere Organic Infusions Blackberry & Lemongrass 0.7L
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
PremiiOrganic
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia
AromeMure, lemongrass

Vodka organica Belvedere intalneste fructe organice si plante botanice. Infuziile organice sunt realizate cu mandrie din natura, acestea includ doar aprovizionarea cu cele mai bune ingrediente de calitate. Aceasta gama de vodca super-premium cu aroma organica nu face exceptie, reprezentand primele bauturi spirtoase organice certificate de la Belvedere. Certificarea organica asigura ca infuziile organice sunt preparate numai cu ingrediente care sunt cultivate fara pesticide artificiale, aditivi sau substante chimice.

Belvedere Blackberry & Lemongrass este o vodca organica care intalneste bogatia murelor combinata cu iarba de lamaie aromata, plus o nota de salvie erbacee pentru a crea o vodca infuzata cu o aroma naturala echilibrata si stratificata. Fiecare sticla este bogata in esentele naturale ale acestor ingrediente cultivate organic, cu zero aditivi, pesticide chimice sau zahar adaugat, in conformitate cu reglementarile legale ale vodcii poloneze care dicteaza ca nu se poate adauga nimic.

Miros: de mure pline si fructate, cu note de lamaie erbacee, salvie pamantoasa si o nota de ciocolata neagra.

Gust: bogat, murele coapte imbogatite cu salvie parfumata, note de lamaie piperata si vanilie.

Finalul este lung si cremos. 

Amestecati cu sifon pentru a crea un cocktail simplu si incredibil de proaspat, plin de aroma.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate