MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Belvedere Smogory Forest 0.7L

Vodka Belvedere Smogory Forest 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia

Belvedere este o vodka creata pentru a impresiona. Vodka este numita dupa Belweder Palace din Varsovia acest aspect fiind amintit pe fiecare sticla prin ilustratie. Acest sortiment este produs dupa o reteta cu traditie de peste 600 de ani, cu ingrediente locale naturale si potrivit cu cerintele geografice poloneze, vodka are cele mai stricte discipline de productie din lume. Brandul Belvedere nu este creat de persoane, ci de un colectiv pasionat, prin inovatie continua cu parteneri agricoli polonezi.

Belvedere Smogory Forest este o vodka obtinuta din secara selectionata recoltata dintr-un sat mic din Polonia numit Smogory. Prin aceasta gama Single Estate Rye brandul Belvedere prezinta capacitatea de a produce vodka ultra premium la cele mai bune standarde cu secara recoltata din zone diferite. Aceasta vodka este indrazneata cu arome intense de cereal, caramel si miere completate de un finisaj bine rotunjit, lung, o balanta intre dulce si sarat. Pentru a savura Belvedere Smogory Foreste este nevoie doar de un cub de geata. 


Cuvinte cheie: vodca, vodka, vodca belvedere, vodka belvedere

Etichete: Vodka , , Vodka , Belvedere
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate