MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Terrazas de Los Andes Grand Cabernet Sauvignon 0.75L

Terrazas de Los Andes Grand Cabernet Sauvignon 0.75L
Terrazas de Los Andes Grand Cabernet Sauvignon 0.75L
190,10 lei
Fără TVA: 159,74 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Soi strugureCabernet Sauvignon
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneMendoza
StilSec
Tara de origineArgentina

Podgoriile Cramei Terrazas de Los Andes au fost analizate cu atentie pentru diferitele caracteristici ale terenului, au realizat o selectie a parcelelor pentru a dezvalui aroma fiecarui soi de struguri. Acestea sunt inconjurate de varfurile inalte ale Anzilor, in inima vailor Lujan de Cuyo si Uco din Mendoza. Vinurile celor de la Terrazas este povestea legaturii lor cu pamantul si orchestrarea fortelor extreme ale naturii pentru a crea o armonie unica.
Expresia Grand este cea mai completa expresie a soiului texturat, complex si rar.

Terrazas de Los Andes Grand Cabernet Sauvignon a luat nastere in 1996 din Los Aromos, un terroir exceptional pentru acest soi de struguri, pe care vinaria l-a descoperit la sfarsitul anilor 1990. In 2017, vinaria a decis sa il combine cu struguri din El Pedregal pentru a crea o expresie mai completa si mai complexa a Cabernet Sauvignon de inalta calitate, dand nastere la Terrazas de los Andes Grand. Invechire timp de 16 pana la 18 luni in butoaie de stejar francez. Acest vin este rosu sec, foarte fructat, puternic si proaspat din 100% soiul de struguri Cabernet Sauvignon. Este o experienta cu totul diferita in comparatie cu Cabernetul care provine din zone mai reci, sau din zone mai putin continentale.

Culoare: rosu intens.

Miros: arome de fructe rosii, cum ar fi cirese si rodii, note condimentate și, pe final, ierburi aromatice proaspete.

Gust: rotund, puternic, fructat, care ofera o senzatie de catifelare in gura. Cu un final prospat, lung, elegant si echilibrat.

Temperatura de servire: 16-18 C.

Asocieri gastronimice: se potriveste de minune cu gastronomia asiatica si cu condimente in general.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate