MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Aramic Pinot Noir Rose 0.75L

Aramic Pinot Noir Rose 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugurePinot Noir
Alcool13%
CategorieVin rose
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Banatului
StilSec
Tara de origineRomania

Situata pe piemontul dintre Timis si Batzava, dealurile Silagiului fac parte din Podgoria Buzias si au o altitudine de maxim 324 m. Crama Aramic este o crama tanara dar cu potential mare si traditie adanc inradacinata. Farmecul se afla in solurile fertile si clima ideala pentru producerea vinului. Crama Aramic ofera vinuri de calitate printr-un proces de lucru cu tehnici si aparatura moderna, toate noi, urmand ca fie infiintata si o sala dotata cu baricuri de stejar pentru maturare. Aramic Rose este un vin obtinut din struguri Pinot Noir recoltati manual. Ca o promisiunea a unei adieri racoroase acest sortiment este ideal pentru a fi servit indifferent de perioada zilei, ideal pentru o zi torida de vara. 

Culoare: Roz stralucitor.  

Miros: Arome fructate dominate de fragi salbatici si capsuni, spre finisaj urmate de nunante de ciree albe zmeura si atingerea petalelor de trandafir.

Gust: Zglobiu cu o aciditate buna. Un vin corpolent cu un finisaj placut.  

Asocieri gastronomice: Aperitive, sushi, fructe de mare.


Cuvinte cheie: vin, aramic, dealurile banatului, rose, roze, vin rose, vin roze, vin rose romania, vin roze romania

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate