MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Girboiu Bacanta Rose Special Edition DOC 0.75L

Girboiu Bacanta Rose Special Edition DOC 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugureFeteasca Neagra
Alcool12.5%
CategorieVin rose
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Vrancei
StilSec
Tara de origineRomania
Bacanta este o gama de vinuri alese cu intelepciune. Crama Girboiu reuseste prin vinul Bacanta sa isi atribuie misterul si calitatea bine definita. Acest Rose Special Edition. este obtinut din struguri Feteasca Neagra recoltati automat si supusi la porcesul de presare. Fermentarea are loc sub influenta drojdiilor selectionate, in cisterne de inox la temperaturi controlate. Vinul se odihneste pana in luna ianuarie pentru a dobandi complexitatea si structura aromatica. Vinul Girboiu Bacanta Rose Special Edition este un vin misterios cu textura aromatica placuta si un corp bine echilibrat.

Culoare: Roz cu tenta portocalie.

Miros: Arome calde de fructe dominate de capsune, piersica, zmeura, grapefruit roz completate de note exotice de fructul pasiunii, mango si lychee.

Gust: Un vin elegant bine echilibrat cu un corp si o aciditate buna, fructat.  

Finisaj: Un post gust impresionant fructat si cremos.


Cuvinte cheie: vin, girboiu, dealurile vrancei, rose, roze, vin rose, vin roze, vin rose romania, vin roze romaniaAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate