MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Oprisor Cupola Sanctis Sfantii Petru si Pavel 0.75L

Oprisor Cupola Sanctis Sfantii Petru si Pavel 0.75L
Oprisor Cupola Sanctis Sfantii Petru si Pavel 0.75L
49,57 lei
Fără TVA: 41,65 lei
  • Disponibilitate: Produs În Stoc
  • Brand: Crama Oprisor
  • Cod Produs: 26538
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Soi strugureCabernet Sauvignon, Merlot
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Olteniei
StilSec
Tara de origineRomania

Crama Oprisor detine in proprietate 252 de hectare cu vita-de-vie in jud Mehedinti. Avand o echipa de productie formata din patru ingineri viticoli, doi oenologi , impreuna cu lucratori specializati in cultivarea plantatiei si facerea vinului. Renumele Companiei Carl Reh Winery crescand in anul 2008, moment in care brandul Crama Oprisor preia mostenirea si, in spiritul relatiei tata-fiu, s-o duca mai departe, dezvoltand-o.Vinul este mereu un izvor de inspiratie, starneste emotie, leaga prietenii, insoteste viata pe tot parcursul ei, cu partile ei bune si rele. Povestea colectiei Cupola Sanctis aduce un omagiu stintilor din calendarul crestin ortodox , dar si un cadou pentru fiecare onomastica din cursul anului. Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti in aceeasi zi deoarece amandoi s-au savarsit la Roma, din porunca imparatului Nero, Petru fiind rastignit cu capul in jos, iar lui Pavel taindu-i-se capul. Moastele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, potrivit Sinaxarului, au fost puse impreuna. Traditia a consemnat ziua de 29 iunie ca data a martirajului Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.  Sfantii Petru si Pavel este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot, cu o structura care indica faptul ca vinul are un bun potential de evolutie si de invechire. Culoare: rosu-rubiniu intens.

Arome care dezvolta note de condimente, prune uscate, ciocolata si accente de fructe de padure, vanilie si unt.

Pe palat este dens si catifelat, cu taninuri placute si elegante, vinul are o structura prietenoasa dar si o profunzime ce te adanceste pana la senzatia de condiment si lemn.

Temperatura de servire: 17-18 C.

Asocieri gastronomice: porc in caramel.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate