MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whiskey Bulleit Bourbon Frontier 1L

Whiskey Bulleit Bourbon Frontier 1L
CARACTERISTICI
Alcool45%
CategorieKentucky Straight Bourbon Whiskey
Litraj1L
RegiuneKentucky
Tara de origineS.U.A.

    Istoria Bulleit începe atunci când Thomas E. Bulleit Jr. a reușit în 1987 să-și îndeplinească visul de-o viață, acela de a reînvia o rețetă veche de whiskey din familie, astfel punând bazele distileriei Bulleit. Inspirat de străbunicul său care în anii 1830-1860 a făcut un whiskey de secară înaltă calitate, Tom a lăsat deoparte o cariera de succes în justiție și a riscat totul pentru a experimenta viața la forntieră ca producator ce nu urmează întocmai canoanele, creând astfel un "frontier whiskey" de excepție, iar astăzi nu suntem singurii care se bucură că a făcut acest lucru.

    Bulleit Bourbon Frontier Whiskey este inspirat din bourbonul măiestrit de Augustus Bulleit în urma cu peste 150 de ani, folosindu-se pentru producerea lui doar ingrediente de cea mai înaltă calitate. Subtilitatea și complexitatea acestui bourbon provin din amestecul său unic de secară, porumb și malț de orz, împreuna cu tulpini speciale de drojdie și apă pură din Kentucky. Datorită conținutului ridicat de secară, Bulleit Bourbon are un caracter mai îndraznet și mai picant și cu un finiș mai clar, curat și neted.

    Miros: Buchetul acestui bourbon se învârte în jurul aromelor dulci și al aromelor de lemn de stejar.

    Gust: Gustul acestui bourbon este neted cu note de arțar, stejar și nucșoară.

    Finiș: Finișul este unul lung și uscat cu arome ușoare de caramel.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate