MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whiskey Jim Beam White Gift Set 0.7L

Whiskey Jim Beam White Gift Set 0.7L
GIFT
SET
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieKentucky Straight Bourbon Whiskey
Litraj0.7L
RegiuneKentucky
Tara de origineS.U.A.
Vechime4 ani
Continut1 sticla - 1 pahar

Jim Beam una dintre cele mai vandute marci de bourbon. Toul a inceput cand familia Boehm din Germania a ajuns pentru prima data in America, in 1740, cand SUA era inca denumita Cele Treisprezece Colonii, hotarata sa traiasca visul colonial. 48 de ani mai tarziu, s-au mutat in locul in care se afla in prezent centrul Kentucky si si-au americanizat numele german in "Beam". Verile calde, iernile blande si izvorul din apropiere au facut ca noua lor casa sa fie ideala pentru...cresterea porumbului. Cand SUA a inceput sa ofere stimulente pentru a se muta spre Vest si sa creasca porumb, multi si-au impachetat familiile si s-au mutat in regiunea Kentucky din Virginia, printre care si Jacob Beam, care a folosit reteta de whiskey a tatalui sau pentru a distila excesul de porumb intr-un nou tip mai dulce de whisky, adica bourbon. 

De atunci sapte generatii ale familiei Beam s-au implicat in productia de whisky. Jim Beam White este un whisky invechit timp de patru ani in butoaie noi din lemn de stejar usor carbonizate in interior si este obtinut la temperaturi joase pentru a-si pastra aromele naturale de cereale. Acest set este potrivit pentru a fi oferit cadou sau pentru a-l adauga colectiei.

Miros: Arome de vanilie cu note de cereale

Gust: Note aromatice dulcegi completate cu accente lemnoase si usoare tente de condimente. 

Finish: Finish-ul este unul neted dulceag. 

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate