MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whiskey Jack Daniel's Gentleman Jack 0.7L

Whiskey Jack Daniel's Gentleman Jack 0.7L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Whiskey Jack Daniel's Gentleman Jack 0.7L
119,31 lei
Fără TVA: 100,26 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Jack Daniels
  • Cod Produs: 50
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieAmerican Tennessee Whiskey
Litraj0.7L
RegiuneTennessee
Tara de origineS.U.A.

Jack Daniel's Gentleman Jack Whiskey este o creație de excepție, inspirată de fondatorul distileriei, un adevărat gentleman al epocii. Băutura este rezultatul unei tradiții consolidate, ce pune accent pe calitate și finețe. Un element cheie al acestei tradiții este procesul dublu de purificare cu cărbune, care îi conferă whiskey-ului o netezime rar întâlnită.

  • Procesul unic de filtrare: Inima Gentleman Jack se află în procesul său inovator de dublă filtrare cu cărbune. Această metodă meticulos aplicată are rolul de a îmbunătăți finetea și textura moale a băuturii, creând un profil gustativ de neegalat.
  • Complex și echilibrat: Mixul de arome, unde se întâlnesc notele de caramel și vanilie în armonie cu cele de stejar, creează o experiență de degustare deosebit de atrăgătoare. Această combinație magistrală aduce în prim plan un gust echilibrat, cu o personalitate distinctă.
  • Finish: Primul contact cu Gentleman Jack dezvăluie netezimea sa excepțională. Fiecare sorbitură este o experiență plăcută și lină, marcând un echilibru perfect între robustețea caracteristică a whiskey-ului și finisajul său catifelat.

Gentleman Jack nu este doar un whiskey, ci un simbol al eleganței și rafinamentului. Fie că este savurat simplu sau în cadrul unui cocktail sofisticat, acesta aduce un strop de distincție în orice ocazie. Este alegerea ideală pentru cei care apreciază gusturile fine și momentele speciale, transformând fiecare pahar într-o experiență unică.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate