MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Armorik Sherry Cask 0.7L

Whisky Armorik Sherry Cask 0.7L
PRODUS
NOU
Whisky Armorik Sherry Cask 0.7L
231,81 lei
Fără TVA: 194,80 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool46%
CategorieSingle Malt French Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineFranta

Whiskey Armorik Sherry Cask este o băutură alcoolică de excepție, cu caracteristici distinctive care îi conferă un loc special în lumea whiskey-ului. Această băutură reflectă tradiția, pasiunea și măiestria din spatele fiecărei picături, fiind produsă cu grijă și dedicare pentru a satisface gusturile celor mai pretențioși iubitori ai acestui lichid nobil.

  • Procesul de maturare: Whisky-ul Armorik Sherry Cask se distinge printr-un proces de maturare în butoaie selecționate de sherry Oloroso, o tehnică inspirată din tradiția scoțiană. Aceste butoaie au fost inițial folosite pentru maturarea vinului sherry, îmbogățind astfel whisky-ul cu nuanțe de fructe confiate și condimente, într-o armonie perfectă cu fructuozitatea sa naturală. Rezultatul este o fuziune impresionantă între tradițiile breton și andaluz, creând o experiență unică în degustare.
  • Ingrediente selectate: Whisky-ul Armorik Sherry Cask este creat din orz francez de cea mai bună calitate, cultivat organic și distilat în alambicuri tradiționale. Reflectând angajamentul pentru un single malt de excepție, acest whisky ilustrează spiritul regiunii Bretania: o băutură respectuoasă față de mediu, cu un profil aromatic bogat și fructat.
  • Recunoașteri internaționale: Armorik Sherry Cask a fost onorat cu premii prestigioase, incluzând medalia de aur la "San Francisco World Spirits Competition 2017" și "International Spirits Challenge 2021", precum și medalia de argint la "Concours Général Agricole 2019". Aceste distincții subliniază standardul său înalt de calitate.
  • Profilul aromatic: Acest whisky se remarcă printr-un miros intens și rafinat, cu accente delicate de sherry, vanilie și citrice, îmbogățite de tonuri de mentol și fructe uscate. Gustul său este echilibrat și rotund, cu accente de cremă brûlée, prune și migdale prăjite. Finish-ul aduce în prim-plan vanilie, condimente și tonuri calde de sherry, oferind o experiență gustativă plină de profunzime și complexitate.
  • Experiența degustării: Armorik Sherry Cask se prezintă ca o opțiune ideală pentru cunoscătorii care valorizează eleganța și calitatea într-un whisky. Cu o maturare distinctivă în butoaie de sherry Oloroso și un buchet aromatic de fructe și condimente, acest whisky îndeplinește cele mai înalte standarde și oferă o călătorie autentică în universul gusturilor complexe și aromelor bogate. Fiecare pahar din Armorik Sherry Cask reprezintă o explorare în lumea sofisticată a whisky-urilor de top.

Whiskey Armorik Sherry Cask este o alegere ideală pentru cei care apreciază eleganța și calitatea într-o băutură alcoolică. Cu o maturare distinctă în butoaie de sherry Oloroso și note bogate de fructe și condimente, acest whiskey se ridică la înălțimea așteptărilor și aduce o experiență autentică a gustului în lumea whiskey-urilor. Fiecare pahar de Armorik Sherry Cask este o călătorie în peisajul bogat al aromelor și al complexității.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate