MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whiskey Bushmills Original Smooth & Mellow 1L

Whiskey Bushmills Original Smooth & Mellow 1L
Whiskey Bushmills Original Smooth & Mellow 1L
91,70 lei
Fără TVA: 77,06 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieIrish Blend Whiskey
Litraj1L
Tara de origineIrlanda

Poate putini stiu dar, Bushmills este cea mai veche distilerie de whisky licentiata din lume avand o traditie de peste 400 de ani, inca din 1608. Bushmills nu a rezistant atat de mult in timp, pentru faptul ca a ramas la fel. Ca si tinutul de unde vin si acestia au rezistat in timp prin indurare si perseverenta. De-a lungul coastei de nord a Irlandei, unde furtunile arctice lovesc cu furie stancile zimtate si in care apele curgatoare ale raului Bush au taiat prin roca vulcanica, acolo a luat nastere o traditie distilatoare veche de sute de ani. Bushmills este numit dupa morile care macinau orzul si dupa raul Bush care ne da si astazi apa proaspata pentru whisky-ul nostru si azi.

Reteta pentru whiskey-ul Bushmills Original Smooth&Mellow dateaza dinainte de prohibitie. Combinand whiskey-urile noastre single malt si un whiskey mai usor din cereale, veti observa ca acest Bushmills Original are un gust mai bogat si neted cu o usoara incalzire instantanee si note subtile de vanilie, caramel, miere si fructe.

Miros: Bushmills Original are un buchet de miresme de fructe proaspete combinat cu note de vanilie si caramel

Gustul: Este unul usor dulceag cu note de miere si vanilie combinat cu tente de stejar si biscuti din cereale

Finish: Finish-ul este unul neted cu note de fructe proaspete si vanilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate