MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Yamazakura Blended 0.7L

Whisky Yamazakura Blended 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieJapanese Fine Blended Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineJaponia

Yamazakura a luat nastere in distileria Sasanokawa Shuzo, care initial a fost o distilerie de sake japonez din Fukushima in Japonia, care dateaza inca din anul 1765. Cu toate acestea, au decis aproape 200 de ani mai tarziu, sa inceapa sa se cufunde pe piata de whisky in anul 1946. Calitatea acestora a fost in stare sa stea in picioar in fata mai marilor rivali de pe piata din Japonia precum Nikka si Suntory in regiunea de nord-est a Japoniei. 

Yamazakura Blended Whisky este un whisky amestecat din gama Yamazakura din Japonia, care este adus pe piata de compania japoneza Sasanokawa Shuzo. Numele proriu-zis al acestui whisky japonez este format din doua cuvinte, "yama" care in japoneza inseamna "munte" si "sakura" care inseamna cires. Daca priviti din perspectiva aceasta numele e ca un blend, insa din cuvinte, ceea ce face ca acest nume sa fie potrivit pentru un whisky blended japonez.

Miros: Buchetul aromatic cuprinde miresme de flori de portocal si note subtile de stejar

Gust: Fructe proaspete de livada, biscuiti cu caramel si sare

Finish: Finish-ul este unul mediu, bogat in note de vanilie

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate