MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Johnnie Walker Red Label Limited Edition 0.7L

Whisky Johnnie Walker Red Label Limited Edition 0.7L
Whisky Johnnie Walker Red Label Limited Edition 0.7L
55,62 lei
Fără TVA: 46,74 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia
TipFara picurator

Johnnie Walker Red Label, un Blended Scotch Whisky de o popularitate inegalabilă pe plan global, reprezintă esența întâlnirii perfecte între calitate și inovație. Cu o creație gândită pentru a se contopi perfect în cocktailuri captivante și pentru a fi apreciat în compania celor dragi, acest sortiment reunește armonios whisky-uri selecționate meticulos pentru a aduce o notă plină de îndrăzneală și vitalitate în orice mixtură.

Mirosul dezvăluie o prospetime vibrantă, o explozie olfactivă de citrice care îți încântă simțurile încă de la primul contact.

Gustul intens este marcat de explozii de piper negru și note subtile de scorțișoară, oferind o experiență senzorială captivantă și plină de profunzime.

Finish-ul remarcabil surprinde cu o persistență deosebită, lăsând în urmă o fumigență lungă care conferă o adâncime și un caracter distinct sortimentului.

Combinația perfectă dintre whisky-urile selectate creează o simfonie echilibrată a gusturilor, evidențiind versatilitatea și inovația acestui sortiment.

Johnnie Walker Red Label se pretează cu succes la mixare, deschizând oportunități nelimitate pentru creația de cocktailuri inovatoare și fiind alegerea ideală pentru a experimenta și a împărtăși momente speciale alături de prieteni.

Experiența pe care o oferă Johnnie Walker Red Label nu este doar despre degustarea unui whisky, ci mai degrabă despre o călătorie fascinantă a aromelor și a amintirilor. Fiecare înghițitură devine o poveste, transformând simpla degustare într-o explorare captivantă.

Acest sortiment nu este doar o băutură, ci o poveste în sine, în care aromele îndrăznețe și experiența sa plină de profunzime se împletesc armonios. Indiferent dacă este savurat simplu sau inclus într-un cocktail inventiv, Johnnie Walker Red Label este o odaie adusă artelor distilării și un partener de încredere în celebrarea momentelor speciale.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate