MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Jura Prophecy 0.7L

Whisky Jura Prophecy 0.7L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Whisky Jura Prophecy 0.7L
212,77 lei
Fără TVA: 178,80 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Isle Of Jura
  • Cod Produs: 22757
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool46%
CategorieIsland Single Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
RegiuneIsland
Tara de origineScotia

Cu secole în urmă, un înțelept clarvăzător a rostit o profeție enigmatică, anunțând că ultimul membru al familiei Campbell care va părăsi insula Jura va trăi în sărăcie. Această profeție s-a împlinit în 1938, iar pentru a onora această legendă, simbolul clarvăzătorului veghează asupra fiecărei sticle de Whisky Jura Prophecy. Această poveste adaugă un strat fascinant de mister și profunzime băuturii noastre.

  • Culoare: Cu nuanța sa aurie cu reflexe de ambru și flăcări subtile de violet, Whisky-ul Jura Prophecy atrage privirea și invită la explorare.
  • Arome: Într-un spectacol olfactiv memorabil, veți fi captivat de o explozie exquisită de fum de la un foc de tabără, care se estompează treptat pentru a dezvălui note delicate de sare marină și o nuanță ușor picantă de marea furtunilor.
  • Gust: Odată ce gustul său atinge buzele, veți fi cufundați într-o experiență bogată de fum de turbă, similar fumului care se înalță deasupra unei tabere, însoțit de o briză picantă de sare marină. Pe măsură ce gustul evoluează, veți descoperi arome de lemn dulce, lichiorice și condimente precum scorțișoara și nucșoara.
  • Maturare: Whisky-ul Jura Prophecy este non-chill filtrat, garantând o experiență autentică și bogată în arome. Acest whisky complex și bine structurat este maturat cu grijă în butoaie de bourbon, sherry și stejar Limousin, aducând un amalgam de arome și caracteristici unice.

Whisky-ul Jura Prophecy este alegerea ideală pentru iubitorii de whisky dornici să exploreze arome puternice și să pătrundă în inima unei istorii captivante. Cu gustul său distinct de fum de turbă și notele sale picante, acest whisky vă va ghida printr-o călătorie gustativă neașteptată și memorabilă. Profeția legată de ultimul Campbell adaugă o notă mistică, transformând acest whisky într-o alegere cu adevărat specială pentru colecționari și pentru cei ce apreciază povești pline de enigme.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate