MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Peach Flo 0.7L

Lichior Moud Peach Flo 0.7L
Lichior Moud Peach Flo 0.7L
45,98 lei
Fără TVA: 38,64 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool20%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromePiersici

Descoperă plăcerea pură a gustului cu lichiorul nostru emblematic, Moud Peach Flo. O călătorie în universul senzorial al piersicilor, acest lichior deosebit îmbină arta cu pasiunea pentru a crea o experiență rafinată și memorabilă. Iată de ce Moud Peach Flo este mai mult decât un lichior obișnuit:

  • Aroma Îmbietoare: În fiecare înghițitură de Moud Peach Flo, vei fi răsfățat de o explozie de aromă autentică de piersici. Notele delicate, dulci și înviorătoare se contopesc într-un dans olfactiv ce îți aduce aminte de zile însorite de vară.
  • Echilibrul Gustului: Dulceața subtilă și catifelată a lichiorului este emblematică pentru creațiile noastre. Moud Peach Flo se remarcă prin armonia perfectă dintre dulceață și aroma naturală de piersici, conferind o bucurie gustativă inconfundabilă.
  • Creat pentru Explorări Culinare: Versatilitatea este esențială în lumea lichiorurilor, iar Moud Peach Flo nu face excepție. Bucură-te de el în forma sa pură, răcoros cu gheață sau transformă-l în ingredientul central al cocktailurilor și băuturilor mixate. Adaugă o notă suculentă și parfumată fiecărei băuturi pe care o creezi.

Lichiorul Moud Peach Flo nu este doar o băutură - este o poveste captivantă a piersicilor transpusă într-o experiență lichidă. În orice cadru, de la o seară liniștită de relaxare la o întâlnire cu prietenii, acest lichior adaugă savoare și farmec. Încearcă Moud Peach Flo și descoperă ce înseamnă să explorezi lumea prin simțuri.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate