MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Kura Blended Malt Rum Cask 0.7L

Whisky Kura Blended Malt Rum Cask 0.7L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Whisky Kura Blended Malt Rum Cask 0.7L
485,00 lei
Fără TVA: 407,56 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Helios
  • Cod Produs: 29735
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieJapanese Blended Malt Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineJaponia

Cuvântul magic, Kura Blended Malt Rum Cask Whisky, este o încântare pentru simțurile tale, un dans de arome și gusturi ce te invită într-o călătorie deosebită. Așa cum numele sugerează, această băutură alcoolică este o combinație iscusită de tradiție și inovație, oferind o experiență unică.

Cu mândrie, Kura Blended Malt Rum Cask Whisky împleteste mai multe nuanțe și caracteristici pentru a crea un deliciu gustativ. În primul rând, acest whisky de malț amestecat reunește sortimente alese cu grijă, provenind din distilerii cu tradiție, astfel încât să obțină o armonie desăvârșită.

Dar adevărata sa inovație vine din finisajul în butoaie de rom. Aici, se dezvăluie aromele distincte și notele ce te cuceresc într-o simfonie dulce, subtil condimentată. Fiecare înghițitură este o bucurie pentru simțuri, dezvăluind vanilie dulce, caramel tentant, fructe uscate și o adiere subtilă de condimente.

Calitatea este esențială în creația acestui elixir. De aceea, Kura Blended Malt Rum Cask Whisky se naște din ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi orzul malțat și apa pură. Fiecare detaliu contează în definirea personalității sale unice.

La fel de impresionant este și ambalajul său, o sticlă elegantă ce ascunde un secret prețios. În fiecare etichetă, se oglindesc atenția la detalii și rafinamentul produsului.

Kura Blended Malt Rum Cask Whisky este o provocare și o încântare pentru iubitorii de whisky, precum și pentru cei ce apreciază aromele complexe și finisajele inovatoare. Această băutură cu caracteristici distinctive și unice te așteaptă să-i descoperi tainele și să te lași sedus de povestea sa fermecătoare.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate