MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Heffron Panama Original 5 ani 0.7L

Rom Heffron Panama Original 5 ani 0.7L
IN CURS DE APROVIZIONARE
Rom Heffron Panama Original 5 ani 0.7L
89,99 lei
Fără TVA: 75,62 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Heffron
  • Cod Produs: 31685
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool38%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de originePanama
Vechime5 ani

Heffron Original este un rom deosebit care merită să fie încercat datorită următoarelor caracteristici remarcabile.

  • Istorie și omagiu: Romul Heffron Original este produs în cea mai veche distilerie din Europa, Green Tree Distillery, și aduce un omagiu eroilor care s-au remarcat prin curaj și determinare incredibilă în lupta pentru libertatea pe care o bucurăm în Europa în prezent. Numele romului provine de la nava care, după Primul Război Mondial, a transportat legiunari care s-au străduit să stabilească o Cehoslovacie independentă prin Panama și să-i aducă înapoi în țara lor de origine.
  • Gust delicat și distinctiv: Romul Heffron Original se caracterizează printr-un gust plăcut, delicat și ușor dulce, dar totuși distinctiv. Aromele de vanilie și caramel conferă o experiență rafinată și satisfăcătoare papilelor gustative. Tonurile lemnoase, rezultate din lunga perioadă de maturare în butoaie, adaugă profunzime și complexitate remarcabile acestui rom.
  • Maturare în butoaie de stejar alb american: Heffron Original a fost maturat timp de cinci ani în butoaie de stejar alb american, în distileria parteneră a Green Tree Distillery din Panama. Această perioadă îndelungată de maturare în butoaie a permis romului să dezvolte și să capete caracteristicile distincte pe care le putem savura în fiecare înghițitură. Faptul că fiecare picătură a petrecut cinci ani în butoi demonstrează atenția acordată calității și rafinamentului produsului final.

În concluzie, Heffron Original este un rom cu o poveste impresionantă și caracteristici gustative complexe. Gustul său delicat, dulce și distinctiv, completat de aromele de vanilie, caramel și lemn, fac din acest rom o alegere excelentă pentru iubitorii de băuturi fine și rafinate. Cu o maturare atentă și respectuoasă în butoaie de stejar alb american, Heffron Original demonstrează că merită să fie achiziționat și savurat, oferind o experiență autentică și de calitate în universul romurilor.

Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Heffron
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate