MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Magic Crystal Premium 0.7L

Vodka Magic Crystal Premium 0.7L
Vodka Magic Crystal Premium 0.7L
Vodka Magic Crystal Premium 0.7L
Vodka Magic Crystal Premium 0.7L
Vodka Magic Crystal Premium 0.7L
39,99 lei
Fără TVA: 33,61 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
PremiiMedalia de Aur la CWSA 2015 Medalia de Aur la The Vodka Masters-London 2014 Medalia de Aur la International Review of Spirits 94 point 2012
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineGermania
TipPremium

Universul distilării fine dezvăluie o poveste de neuitat prin intermediul Magic Crystal Premium Vodka. O experiență care te îmbie pe tărâmul echilibrului și delicateții. Fiecare înghițitură este o simfonie a purității, autenticității și armoniei. Echilibrul inconfundabil al acestei licori culminează într-o notă finală ușor dulce și tandră, captivând atât cunoscătorii, cât și aventurierii în căutarea eleganței în lumea vodcii premium. Magic Crystal deschide ușa către clasa Premium a băuturilor distilate.

  • Producția meticuloasă:  Fiecare picătură din această vodcă extraordinară reprezintă o măiestrie neegalată. Echipa de maeștri distilatori veghează asupra fiecărui detaliu pentru a crea echilibrul și blândețea care definesc Magic Crystal. Secretul său stă în procesul meticulos de distilare, care se desfășoară cu o îngrijire extremă. Cu o distilare lentă și atentă de cinci ori, folosind doar grâu de cea mai înaltă calitate și apă pură din surse private, Magic Crystal își conturează puritatea inconfundabilă și finețea caracteristică. Tehnica sa de distilare rafinată datează din 1859. Fără compromisuri, Magic Crystal se distilează cu zece ori mai lent decât vodca obișnuită, folosind doar partea cea mai nobilă, cunoscută sub numele de "alcool de lux". Fără aditivi sau arome artificiale, Magic Crystal strălucește ca o bijuterie, datorită respectării tradiției și atenției minuțioase la fiecare detaliu.
  • Sticla de diamant:  Refined Magic Crystal nu se oprește la conținut, ci se extinde în designul sticlei sale. Forma sa distinctivă de decantor decorativ este o capodoperă pe orice masă și atrage privirile în orice bar. Asemenea unui diamant cu multiple fațete, sticla Magic Crystal imită strălucirea acestuia, culminând într-un design patentat ce îmbină formele rotunde și pătrate. Elementul său holografic, asemănător unui diamant, subliniază eleganța pură a sticlei, transformând-o într-un cadou de lux ideal și o bijuterie esențială în colecția oricărui cunoscător de rafinament.
  • Perfectă pentru momentele speciale: Descoperă armonia culinară și momentul perfect de savurare al Magic Crystal Premium Vodka: Această vodcă premium nu este doar o băutură, ci și un partener perfect pentru experiențele culinare speciale. Aroma sa rafinată și echilibrată se potrivește cu eleganță pastelor delicioase și preparatelor delicate din carne albă sau roșie, subliniind nuanțele subtile ale fiecărui ingredient. Momentul perfect de servire este la o temperatura de 16°C, când Magic Crystal își revelează întreaga complexitate aromatică. Fie că dorești să impresionezi oaspeții sau să sărbătorești o reușită personală, Magic Crystal Premium Vodka adaugă o notă sofisticată fiecărui moment, completând experiența ta cu eleganța sa inconfundabilă.

Cu o notă finală ușor dulce și tandră și un gust echilibrat ce îmbină armonios notele autentice, Magic Crystal Premium Vodka te invită într-o călătorie de rafinament și eleganță. De la procesul său meticulos de producție, în care fiecare detaliu este monitorizat cu grijă, până la sticla sa cu design de diamant ce emană eleganță pură, fiecare aspect al Magic Crystal are menirea să te încânte și să te surprindă. Această vodcă premium nu doar își găsește locul în rândul cunoscătorilor de băuturi fine, ci devine și un partener de nădejde în explorarea unor experiențe culinare deosebite. Răcorită la temperatura potrivită, Magic Crystal dezvăluie întreaga sa complexitate aromatică, transformând orice moment într-o ocazie specială. Într-un pahar de Magic Crystal, savurarea devine artă, iar rafinamentul se regăsește în fiecare înghițitură.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate