MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Vodka Beluga Gold Line - Caseta Piele - 1L

Vodka Beluga Gold Line - Caseta Piele - 1L
PRODUS
NOU
GIFT
SET
IN CURS DE APROVIZIONARE
Vodka Beluga Gold Line - Caseta Piele - 1L
454,37 lei
Fără TVA: 381,82 lei
  • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
  • Brand: Beluga
  • Cod Produs: 28229
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieVodka
Litraj1L
Tara de origineRusia
Continut1 Sticlă + 1 Accesoriu pentru desigilarea sticlei (ciocănel cu perie)

Beluga Gold Line Vodka este mai mult decât o băutură alcoolică de lux; este o experiență supremă a gustului și a rafinamentului. Așadar, să ne aventurăm în universul acestei vodci excepționale și să descoperim ce o face cu adevărat specială:

  • Tradiție și meticulozitate în producție: Această vodcă de elită este creată cu grijă în Rusia de către JSC Synergy, o distilerie cu o istorie lungă în producția de băuturi fine. Producția se bazează pe o combinație subtilă de metode tradiționale și tehnologie modernă, rezultând un produs care onorează tradiția și excelarea în arta distilării.
  • Ingrediente de ce mai bună calitate: Pentru a obține un gust pur și rafinat, Beluga Gold Line Vodka folosește cu grijă materii prime de cea mai înaltă calitate. Printre acestea se numără apa de izvor pură și filtrată, precum și cereale selectate cu grijă, cum ar fi grâul și secara.
  • Filtrare pentru finete: O caracteristică distinctivă a acestei vodci este procesul său de filtrare. După distilare, Beluga Gold Line Vodka trece printr-un proces special de filtrare, în care sunt implicate cărbunele activ, filtre de nisip și mătase. Această etapă conferă vodcii o notă de finete și netezime care o diferențiază de altele.
  • Maturare pentru profunzime: După filtrare, Beluga Gold Line Vodka este lăsată să se odihnească timp de aproximativ 90 de zile înainte de îmbuteliere. Acest proces de maturare adaugă profunzime și îmbogățește aroma vodcii, oferind o experiență de degustare inegalabilă.
  • Prezentare elegantă: Vodka nu este doar despre gust, ci și despre prezentare. Fiecare sticlă de Beluga Gold Line Vodka este îmbuteliată manual și numerotată individual. În plus, fiecare sticlă este decorată cu o panglică din piele naturală și un medalion din metal prețios, simboluri ale tradiției ruse. Este o adevărată operă de artă în sticlă.
  • Profil gustativ complex: Beluga Gold Line Vodka se distinge prin gustul său complex și rafinat, dezvăluind note subtile de vanilie, miere și cereale. Textura sa catifelată și finisajul lung și cald o fac potrivită pentru a fi savurată simplă sau în cocktailuri sofisticate.
  • Gift Pack: Pentru a completa experiența de degustare, Beluga Gold Line Vodka Leather vine cu un pachet special. Acesta include un ciocan și o perie concepute pentru deschiderea corectă a sticlei. Ciocanul este folosit pentru a sparge cu eleganță sigiliul de ceară, un simbol al autenticității și calității superioare a produsului. Peria este concepută pentru a îndepărta cu grijă orice reziduuri de ceară de pe gâtul sticlei, asigurând o degustare fără probleme.

Fiecare înghițitură de Beluga Gold Line Vodka este o călătorie în lumea rafinamentului și a luxului. Cu un angajament pentru calitate și tradiție, această vodcă premium este destinată să satisfacă gusturile celor mai pretențioși cunoscători de băuturi fine. Pentru a înțelege pe deplin magnificența ei, vă invităm să o încercați și să vă formați propria părere, deoarece gusturile sunt, în cele din urmă, o experiență personală.

Etichete: Vodka , Gifts , Gift Sets , Beluga
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate