MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Gin JJ Whitley Elderflower 0.7L

Gin JJ Whitley Elderflower 0.7L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromeFlori de soc

Gama JJ Whitley a fost lansata in anul 2016 si poarta numele de John Jamaes Whitley primul din generatia familiei Whitley. Inca din anul 1762, familiile Whitley si Neill care au inceput sa distileze bauturi spirtoase fine folosind cele mai bune ingredient din intreaga lume. Cu traditie, binecunoscuti pentru sortimentele palpitante pline de arome care sunt inspirate de gradinile englezesti. Conceptul acestei game se adreseaza in special tinerilor, desi prin alegerea numelui, ca marca, ancoreaza produsul in valorile traditionale britanice.

JJ Whitley si-a petrecut o parte din copilarie in vechile resedinte georgiene si victoriene si pe masura ce a imbatranit, acestea au devenit sursa naturala pentru retetele sale. Acest sortiment este obtinut din extract de floare de soc batrana si este pur si simplu incantator. Un gin foarte aromat cu gust bogat de flori de soc echilibrat cu note delicate de floare de portocal si miere. Potrivit pentru a fi savurat cu gheata sau in cocktail-uri, savuros pentru iubitorii ginurilor aromate. 

Etichete: Gin , Gin , Gin Artizanal , Jj Whitley
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate