MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - 0.7L

Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - 0.7L
PRODUS
NOU
ARTIZANAL IN CURS DE APROVIZIONARE
Rom Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - 0.7L
155,00 lei
Fără TVA: 130,25 lei
 • Disponibilitate: IN CURS DE APROVIZIONARE
 • Brand: Brewdog
 • Cod Produs: 24724
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilSpiced
Tara de origineScotia

Sub cerul senin al naturii, în inima ei, debutează povestea lui BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate. Nu este doar o băutură, ci un elixir, o creație maestrală în lumea băuturilor spirtoase. Acest lichid nu este un simplu amestec, ci o călătorie pasionată către gusturi neumblate și arome neîntrecute. Este o epopee plină de curaj și pasiune, începând cu semințele de trestie de zahăr și culminând cu ultimul strop savurat.

 • Magia procesului de creație: În laboratoarele BrewDog, ascunse în vârful unui munte, trestia de zahăr, crescută cu grijă, își dezvăluie secretele. Fiecare picătură de suc este prețuită și transformată într-un lichid prețios, împărtășindu-și aroma unică cu lumina lunii și calitatea remarcabilă a solului. Fermentarea, un dans sublim între timp și chimie, devine un ritual sacru.
 • Aromele din inima naturii: BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate nu este doar o băutură, ci o operă de artă vie. Fiecare notă aromatică, de la dulceața subtilă a caramelului până la bogăția profundă a ciocolatei negre, este rafinată prin minuțioasa noastră atenție la detalii. Cireșele, cojile de portocală și nuanțele ușoare de ghimbir dansează într-un echilibru armonios în fiecare picătură, alcătuind o simfonie gustativă pe papilele tale.
 • Ovații internaționale: Cu mândrie, anunțăm triumful lui BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate, câștigătorul titlului de "Cea Mai Bună Băutură Spirtoasă a Anului" la Festivalul Internațional al Băuturilor Fine din 2023. Această recunoaștere reprezintă aprecierea dedicării noastre pentru perfecțiune și pasiunea noastră de a aduce în lume arome de neegalat.
 • Descoperiți aromele neumblate:
  • Culoare: Adâncă și misterioasă, precum întunericul nopții.
  • Miros: Valuri îmbietoare de ciocolată neagră, cireșe proaspete și o notă subtilă de caramel, cu accente delicate de ghimbir și portocală.
  • Gust: O explozie de mentol și cardamom, învăluită în dulceața brună a zahărului, cireșele se contopesc cu ciocolata neagră într-o simfonie perfectă.
  • Finish: Persistent și revigorant, precum o adiere de vânt printr-un lan de plante aromatice.

BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate nu este doar o băutură; este o poezie gustativă. Fiecare înghițitură devine o incursiune într-un ținut al aromelor neumblate, transformând fiecare moment într-o aventură epopeică. Cu fiecare strop, deschideți ușa către un univers de arome, călătorind spre perfecțiunea gustului și savurând o experiență memorabilă ce vă va însoți de-a lungul întregii vieți. Bucurați-vă de această băutură cu înțelepciune și descoperiți o lume de arome autentice și rafinament inegalabil.

Etichete: Rom , Rom , Spiced Rum , Brewdog
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate