MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Rom Captain Morgan Black Spiced 1L

Rom Captain Morgan Black Spiced 1L
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieRom
Litraj1L
StilDark Spiced
Tara de origineJamaica

Captain Morgan este un brand de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Denumirea acestuia este un omagiul adus navigatorului galez Sir Henry Morgan care a murit in 1688. Captain Morgan Dark Rum nu este doar o băutura a vreunui navigator vechi. Pentru a face romul dark perfect, pentru a-le menține curajul bărbaților căpitanului de-a lungul celor șapte mari, Captain Morgan Dark Rum este bine îmbătrânit pentru acel finish de stejar, înainte de a fi amestecat în conformitate cu rețeta secretă a Captain Morgan.

Captain Morgan Black Spiced este un rom deosebit, realizat din romuri din Caraibe și un amestec de condimente, maturat în butoaie de stejar, rezultând o variantă mai condimentată decât varianta inițială. Acest Captain Morgan Black Spiced se evidențiază prin arome intense de scorțișoară, cu tonuri de caramel și accente ușor fructate. Finisajul este puternic, dulce-condimentat rotunjit cu note de stejar. Acest sortiment poate fi savurat simplu, dar se potrivește și în nenumărate cocktailuri.

Etichete: Rom , Rom , Dark Rum , Captain Morgan
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate