MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Terrazas de Los Andes Grand Malbec 0.75L

Terrazas de Los Andes Grand Malbec 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugureMalbec
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneMendoza
StilSec
Tara de origineArgentina

Podgoriile Cramei Terrazas de Los Andes au fost analizate cu atentie pentru diferitele caracteristici ale terenului, au realizat o selectie a parcelelor pentru a dezvalui aroma fiecarui soi de struguri. Acestea sunt inconjurate de varfurile inalte ale Anzilor, in inima vailor Lujan de Cuyo si Uco din Mendoza. Vinurile celor de la Terrazas este povestea legaturii lor cu pamantul si orchestrarea fortelor extreme ale naturii pentru a crea o armonie unica.

In 1850 asa-numitul ""strugure francez"" Malbec este adus in Argentina de catre Michel Aime Pouget. Vinurile Malbec intruchipeaza generozitatea si intensitatea, oferind o mare varietate de expresii si taninuri de inalta calitate. Acestea sunt deosebit de apreciate pentru gustul lor amplu si matasos.
Expresia Grand este cea mai completa expresie a soiului texturat, complex si rar.
Terrazas de Los Andes Grand Malbec este un vin rosu sec realizat din soiul de struguri Malbec. Se folosesc butoaie de stejar mai mari, cu o fermentatie mai lenta si se pastreza expresia vie a fructelor din strugurii Malbec.  Pionierii de la altitudine inalta din Argentina, Terrazas de los Andes creeaza malbec de o complexitate exceptională inca din 1996. Vinurile lor Grand Malbec reprezinta cel mai bun amestec de struguri din intreaga regiune Mendoza. Grand Malbec este tot ceea ce ar trebui să fie un malbec fin, neted, indraznet, proaspat si complex si, de asemenea, limitat datorita recoltelor scazute. 

Culoare: rubin inchis cu o nuanta de purpuriu.

Miros: complex, care combina fructele negre cu note balsamice, aromatice de plante, moca si o nota de ciocolata neagra.

Gust: aromat de fructe bine coapte cum ar fi: ciresele, prune si smochine uscate, cu usoare note de fum si cafea.

Temperatura de servire: 14-16°C.

Asocieri gastronomice: carnea de vita gatita incet, branza maturata sau afumata.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate