MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Aramic Sauvignon Blanc 0.75L

Aramic Sauvignon Blanc 0.75L
CARACTERISTICI
Soi strugureSauvignon Blanc
Alcool14.3%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneDealurile Banatului
StilSec
Tara de origineRomania

Situata pe piemontul dintre Timis si Batzava, dealurile Silagiului fac parte din Podgoria Buzias si au o altitudine de maxim 324 m. Crama Aramic este o crama tanara dar cu potential mare si traditie adanc inradacinata. Farmecul se afla in solurile fertile si clima ideala pentru producerea vinului. Crama Aramic ofera vinuri de calitate printr-un proces de lucru cu tehnici si aparatura moderna, toate noi, urmand ca fie infiintata si o sala dotata cu baricuri de stejar pentru maturare. Acest sortiment este obtinut din struguri Sauvignon Blanc, recoltati manual si atent selectionati. Aramic Sauvignon Blanc este un vin alb sec cu un potential mare, in care aromele tipice de flori de vita de vie au o intensitate mai rar intalnita completata cu un buchet floral cu accente minerale.

Culoare: Galben verzui.  

Miros: Aromele tipice soiului, dar de o intensiatea rar intalnita cu note de flori de soc si usoare influente de citrice.

Gust: Aroma usor vegetale cu accente minerale si placut acide finisate cu note de mar Granny Smith.  

Asocieri gastronomice: Paste cu branzeturi, preparate din peste, fructe de mare, preparate din carne de pui, salate, aperitive.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate