MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whiskey Tullamore Dew Caribbean Rum Cask Finish 1L

Whiskey Tullamore Dew Caribbean Rum Cask Finish 1L
Whiskey Tullamore Dew Caribbean Rum Cask Finish 1L
130,38 lei
Fără TVA: 109,56 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool43%
CategorieIrish Blend Whiskey
Litraj1L
Tara de origineIrlanda
CARACTERISTICI
Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish este rezultatul îmbinării a trei tipuri de whiskey irlandez, maturate inițial în butoaie tradiționale de lemn. Finisajul special în butoaie de rum XO adaugă o notă distinctivă și exotică, conferind whiskey-ului o paletă de arome și gusturi unice.
Note Aromatice de Caramel și Fructe Tropicale
La degustare, acest whiskey își dezvăluie aromele bogate și captivante, cu note distincte de caramel, curmale, stafide și banane. Aromele fructate și dulci își găsesc echilibrul perfect într-o experiență gustativă rafinată și plăcută, care îți va răsfăța simțurile.
Profil de Gust Smooth și Fructat
Cu o textură catifelată și o savoare plină de prospețime, Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish se remarcă printr-un profil de gust smooth și fructat. Gustul său tropical și echilibrat te va purta într-o călătorie gustativă însoțită de accente dulci și exotice.
Versatilitate în Consum
Acest whiskey poate fi savurat simplu, la temperatura camerei, pentru a-i evidenția aromele și gusturile complexe. De asemenea, este perfect pentru a fi folosit în prepararea cocktailurilor, aducând o notă exotică și rafinată fiecărei băuturi.
Comandă-ți Propria Experiență Tropică
Adaugă o notă exotică în colecția ta de băuturi și comandă-ți propriul Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish astăzi! Acest whiskey tropical te va răsfăța cu aromele sale bogate și gusturile sale inconfundabile, oferindu-ți o experiență de degustare memorabilă și plăcută.

ISTORIA BRANDULUI 
Tullamore DEW, un nume venerat în lumea whiskey-ului, este sinonim cu tradiția, inovația și pasiunea pentru excelentă. Începuturile sale se leagă de orașul Tullamore din inima Irlandei, iar povestea sa începe cu mai bine de două secole în urmă.
Originea Într-un Oraș Plin de Istorie
Orașul Tullamore, situat în regiunea centrală a Irlandei, este locul unde s-a născut acest whiskey de excepție. În anul 1829, Michael Molloy a deschis o distilerie în această localitate, iar acesta a fost punctul de plecare al unei călătorii fascinante în lumea whiskey-ului.
Pasiunea pentru Tradiție și Calitate
Încă de la început, Tullamore DEW a fost distins pentru angajamentul său față de tradiție și calitate. Folosind metode de distilare tradiționale și selectând cele mai bune ingrediente, acest whiskey a câștigat rapid aprecierea iubitorilor de single malt din întreaga lume.
Evoluția și Inovația Continuă
Pe parcursul anilor, Tullamore DEW a continuat să evolueze și să se adapteze la schimbările din industria whiskey-ului. Cu toate acestea, a rămas fidel principiilor sale fundamentale, respectând tradiția și măiestria în producția de whisky de cea mai înaltă calitate.
O Experiență Unică de Degustare
Cu aromele sale distincte de fructe și condimente, Tullamore DEW oferă o experiență gustativă inconfundabilă. Fiecare înghițitură te poartă într-o călătorie prin istorie și tradiție, lăsând o impresie de neuitat pe papilele gustative.
Un Nume de Referință în Industria Whiskey-ului
Astăzi, Tullamore DEW este recunoscut drept unul dintre cei mai importanți producători de whiskey single malt din lume. Cu o gamă variată de expresii și ediții limitate, acest brand continuă să inspire și să încânte iubitorii de whisky din întreaga lume.
Tullamore DEW nu este doar un whiskey - este o poveste de pasiune, măiestrie și devotament pentru tradiție. Fiecare strop de whisky poartă cu el amintiri ale istoriei și cultura irlandeză, oferind o experiență gustativă de neuitat. Așadar, nu ezita să descoperi bogăția și rafinamentul oferite de Tullamore DEW - o călătorie în lumea fascinantă a whiskey-ului irlandez.
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate