MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Monkey Shoulder Smokey Monkey Whisky 0.7L

Monkey Shoulder Smokey Monkey Whisky 0.7L
PRODUS
NOU
Monkey Shoulder Smokey Monkey Whisky 0.7L
209,08 lei
Fără TVA: 175,70 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Denumirea "Monkey Shoulder" trebuie inteleasa ca o reminiscenta traditiilor: Pe vremuri, muncitorii distileriei intorceau orzul in germinare cu lopetile, ora dupa ora, cu mana, cu tonele. Aceasta munca grea ii durea uneori la umeri si bratele le atarnau, aproape ca la cimpanzei. Aceasta afectiune temporara a fost numita "umarul de maimuta", iar acest scotch a fost denumit astfel.

Popularul Blended Malt Monkey Shoulder de la William Grant and Son are un nou frate mai afumat! Imbuteliat la 40% abv, Monkey Shoulder Smokey Monkey este fabricat cu turba din Highland si este conceput pentru a fi amestecat ca si varianta originala a marcii. Acest whisky scotian Blended Malt se matureaza in butoaie First Fill ex-bourbon. Se spune ca Smokey Monkey combina notele uscate de turba cu dulceata cremoasa si condimentele, si este recomandat in serviciile semnatura Monkey Shoulder.

Culoare: auriu.

Miros: arome fine, condimentate, afumate, de vanilie, de citrice.

Gust: fum bland, cu aroma placuta, note blande de turba cu putina caldura.

Final de lunga durata, afumat si dulce.

Savurati acest Blended Malt Scotch Whisky intr-un amestec de bauturi.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate