MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch 0.7L

Whisky The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch 0.7L
PRODUS
NOU
Whisky The Gladstone Axe American Oak Blended Malt Scotch 0.7L
97,05 lei
Fără TVA: 81,56 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool41%
CategorieBlended Malt Scotch Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Cu mândrie și finețe, The Gladstone Axe American Oak se impune ca o băutură alcoolică deosebită, oferind o experiență gustativă de neuitat, îmbogățită de arome bogate și textură lină. Învechirea sa în butoaie de bourbon conferă notelor dulci de vanilie și măr o subtilitate rafinată, iar meticuloasa selecție a malțurilor din diverse distilerii Highland și Islay încântă simțurile prin complexitatea și varietatea de arome oferite.

Destinată pasionaților de whisky, această remarcabilă băutură se diferențiază prin caracteristicile sale distinctive, definind autenticitatea și calitatea tradiției scoțiene în producția băuturilor alcoolice fine. The Gladstone Axe American Oak își dezvăluie personalitatea printr-o serie de trăsături unice:

  • Lină și Delicată: Textura sa fină și ușoară se va topi pe papilele gustative, oferind o experiență plăcută și lină.
  • Maturat în Butoaie de Bourbon: În timpul procesului de învechire, acest whisky dobândește arome specifice și o dulceață subtilă, prin folosirea în prealabil a butoaielor pentru producția de bourbon.
  • Arome de Vanilie: Delicatele arome de vanilie se îmbină armonios, adăugând o notă dulce și parfumată băuturii.
  • Nuanțe de Măr: Un subtil strop de prospețime și fructuozitate este oferit de nuanțele de măr.
  • Note Condimentate: Se remarcă prezența notelor de condimente, care pot oferi o senzație ușor picantă sau caldă.
  • 100% Orz Malțat: Compoziția sa exclusivă din orz malțat contribuie la caracterul său bogat și distinctiv.
  • Provine din Surse Diverse: Cu grijă și atenție, este alcătuit dintr-o selecție de whisky-uri de malț provenite de la 14 distilerii diferite din regiunile Highland și Islay, oferind astfel o varietate bogată de arome.

Sub denumirea de The Gladstone Axe American Oak - Blended Malt Scotch Whisky - 0.7L, această băutură alcoolică remarcabilă surprinde cu aromele sale variate și textura sa fină, ce sunt rezultatul învechirii în butoaie de bourbon și selecției atente a malțurilor provenite din distileriile Highland și Islay. O experiență autentică și de înaltă calitate în lumea whisky-urilor fine!


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate