MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Johnnie Walker Blue Label 1L

Whisky Johnnie Walker Blue Label 1L
Whisky Johnnie Walker Blue Label 1L
1.130,69 lei
Fără TVA: 950,16 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj1L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia

Johnnie Walker Blue Label Whisky este o capodoperă a distilatului scoțian, un produs de excepție obținut dintr-un proces atent de selecție. Acest whisky de elită provine din alegerea manuală a celor mai rare tipuri de whisky, cu doar una din fiecare 10,000 de butoaie având onoarea de a contribui la acest amestec unic.

  • Procesul de producție: Pentru Johnnie Walker Blue Label, selecția ingredientelor este o artă. Maeștrii blenderi, în căutarea perfecțiunii, optează pentru butoaie rare, oferind astfel whisky-ului o profunditate și o complexitate de gust de neegalat.
  • Miros: Mirosul acestui whisky este o încântare de arome delicate. Se disting note de vanilie și miere, un preludiu olfactiv care pregătește papilele pentru gustul bogat ce urmează.
  • Gust: La degustare, Johnnie Walker Blue Label se desfășoară într-o simfonie de gusturi. De la caramel și alune până la ciocolata neagră, acest whisky echilibrează rafinamentul cu complexitatea, oferind o experiență gustativă unică.
  • Finish: Finalul acestui whisky este un act de clasă, cu un finisaj încălzitor și o notă subtilă de fum. Aceasta parte a experienței lasă o impresie de durată, stimulând curiozitatea și dorința de a explora mai mult.
  • Servirea ideală: Pentru a valorifica la maximum caracterul său distinct, Johnnie Walker Blue Label ar trebui savurat simplu, fără adaosuri. Acest mod de servire accentuează calitățile sale native. Totuși, adăugarea unui strop de apă rece poate amplifica și mai mult caracterul robust al whisky-ului, scoțând la iveală nuanțe subtile.

Johnnie Walker Blue Label nu este simplu un whisky, ci reprezintă o experiență culturală și gustativă. De la meticulozitatea selecției până la complexitatea gustului și finisajul elegant, fiecare detaliu reflectă pasiunea și angajamentul pentru excelență. Este o alegere predilectă pentru cei care nu doar gustă o băutură fină, ci și apreciază povestea și tradiția din spatele unui nume prestigios.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate