MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Bunnahabhain Cruach Mhona 1L

Whisky Bunnahabhain Cruach Mhona 1L
PRODUS
NOU
Whisky Bunnahabhain Cruach Mhona 1L
343,08 lei
Fără TVA: 288,30 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool50%
CategorieIslay Single Malt Scotch Whisky
Litraj1L
RegiuneIslay
Tara de origineScotia

Începem cu o incursiune în semnificația numelui acestui whisky scoțian, Bunnahabhain Cruach Mhona. Numele său, provenind din limba gaelică, se traduce prin "stivă de turbă", deja prevestind un profil aromatic unic și bogat.

  • Cromatica: Aspectul vizual al acestui malt scoțian se prezintă sub o culoare atractivă, asemănătoare aurului pal. Această nuanță subtilă anticipează o complexitate gustativă intensă, ce debutează cu o mixtură dinamica de malturi și nuante fructate.
  • Gust: La degustarea Bunnahabhain Cruach Mhona, vei fi purtat într-o călătorie extraordinară a gusturilor. Experiența începe cu note malțate, ușor dulci, evoluând spre un amestec intens de condimente picante și o intrigantă notă sărată, reminiscentă de alge marine.
  • Aroma: Aroma acestui whisky este distinctă și vibrantă. Aromele sale sunt un amalgam de turbă dulce, reminiscentă de ierburi uscate și fân, completate de un fum fin și aromatic.
  • Finalul: Încheierea degustării este marcată de o persistentă notabilă a fumului uscat și a aromei de alge marine, care completează perfect profilul acestui whisky scoțian remarcabil.

Bunnahabhain Cruach Mhona reprezintă alegerea ideală pentru amatorii de whisky ce preferă note puternice de turbă și sare de mare. Această băutură scoțiană promite o experiență gustativă memorabilă, dezvăluind treptat arome complexe ce lasă o impresie de durată.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate