MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Whisky Bunnahabhain Eirigh Na Greine 1L

Whisky Bunnahabhain Eirigh Na Greine 1L
PRODUS
NOU
Whisky Bunnahabhain Eirigh Na Greine 1L
324,54 lei
Fără TVA: 272,72 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool46.3%
CategorieIslay Single Malt Scotch Whisky
Litraj1L
RegiuneIslay
Tara de origineScotia

Pentru pasionații de whisky-uri fine, descoperirea Whisky Bunnahabhain Eirigh Na Greine reprezintă o experiență inedită. Acest whisky unic combină armonios gusturi dulci, îmbogățite cu arome de condimente, note discrete de nuci prăjite, fructe zemoase și atingeri suave marine. Viziunea acestui whisky te poartă pe malurile pitorești ale Bunnahabhain, într-o dimineață luminoasă.

Eirigh Na Greine, tradus în scoțiana gaelică drept "Cerul Dimineții", se distinge printr-o culoare ambră aurie, ce aduce aminte de lumina zorilor. Exclusivitatea sa este amplificată de disponibilitatea limitată doar în magazinele duty-free, oferind o notă de raritate degustării.

  • Maturare: Aspectul distinctiv al Whisky Bunnahabhain Eirigh Na Greine este maturarea sa specială în butoaie de vin roșu francez, conferindu-i o profunzime remarcabilă de gust cu accente fructate, dulci și condimentate. Această metodă de maturare aduce un caracter unic și memorabil experienței gustative.
  • Culoare: Whisky-ul Eirigh Na Greine impresionează printr-o tonalitate bogată de aur-ambre, evocând căldura și strălucirea.
  • Aroma: Primul contact cu whisky-ul revelează un buchet aromatic complex, cu note intense și dulci de fructe, acompaniate de o tentă condimentată și primitoare.
  • Gust: Degustarea acestui whisky deschide o gamă largă de arome dulci, împletite cu tonuri de fructe întunecate și o pătimașă explozie de condimente, conferind o experiență plină de viață și vibrante.
  • Finalul: Finalul degustării este neted, cu o textură bogată și o persistență plăcută a gustului, lăsând o impresie durabilă pe papilele gustative.

Whisky Bunnahabhain Eirigh Na Greine este o creație de excepție în lumea whisky-urilor, cu caracteristicile sale unice, procesul special de maturare și complexitatea gustului. Ideal atât pentru cunoscători, cât și pentru amatori, acest whisky promite o captivantă călătorie senzorială. Nu rata ocazia de a te delecta cu această experiență rară și fascinantă a whisky-ului Bunnahabhain Eirigh Na Greine.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate