MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Dreamy Capsuni Piure 0.95L

Dreamy Capsuni Piure 0.95L
Dreamy Capsuni Piure 0.95L
44,98 lei
Fără TVA: 37,80 lei
  • Disponibilitate:
  • Brand: Dreamy
  • Cod Produs: 22056
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
CategoriePiure Barman
Litraj0.95L
Tara de origineItalia
ContinutPiure de capsuni concentrat - 90%

Dreamy Căpșuni Piure se distinge prin conținutul său natural, fiind compus dintr-un amestec concentrat de suc de fructe și pulpă bogată de căpșuni. Acesta se remarcă prin versatilitatea sa, fiind ideal pentru prepararea unei game variate de băuturi și deserturi. Este un ingredient preferat de barmani pentru conceperea cocktailurilor unice și inovative, adaugă o notă distinctă în smoothie-uri și servește drept un topping ideal pentru înghețată. Ambalajul este conceput pentru profesionaliști, dotat cu un capac special care facilitează turnarea precisă și ușoară.

Dreamy Căpșuni Piure se bucură de un statut emblematic în cadrul gamei Dreamy, fiind cel mai solicitat produs. De-a lungul timpului, s-a perfecționat, câștigând aprecierea clienților internaționali pentru calitatea sa excepțională. Este apreciat nu doar ca topping pentru înghețată, dar și ca element de bază în prepararea milkshake-urilor sau granitelor răcoritoare. Acest piure este un element esențial în orice bar, ideal pentru crearea aperitivelor afrodisiace și a cocktailurilor diverse, indiferent de sezon. Este, pe drept cuvânt, un bestseller.

  • Culoare: Un roșu vibrant și intens.
  • Aromă: Parfumul irezistibil al căpșunilor coapte.
  • Gust: O dulceață plăcută și autentică.
  • Utilizări: Dreamy Căpșuni Piure se pretează excelent pentru prepararea mocktail-urilor, cocktail-urilor, smoothie-urilor, băuturilor alcoolice și în diverse rețete culinare.

Dreamy Căpșuni Piure transcende rolul de simplu ingredient, transformându-se într-un element magic ce aduce un plus de savoare și prospețime în orice combinație. Fie că este vorba de cocktailuri elegante, deserturi apetisante sau smoothie-uri revigorante, acest piure de căpșuni creează o experiență senzorială memorabilă. Este alegerea perfectă pentru cei care își doresc să savureze un gust autentic de căpșuni, proaspăt și plin de vitalitate.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate