MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Banana 0.7L

Lichior Moud Banana 0.7L
Lichior Moud Banana 0.7L
48,49 lei
Fără TVA: 40,75 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool25%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeBanane

Descoperă Lichiorul Moud Banana - o creație distinsă de la prestigioasa Distillati Group, remarcabilă prin aromele sale îmbietoare și gustul deosebit. În această prezentare, te invit să explorezi caracteristicile sale distinctive:

  • Aroma și gustul: Lichiorul Moud Banana emană o aromă intensă și dulce de banane, cucerindu-ți simțurile cu bucurie. Cu un gust bogat și suav, această băutură încântă cu notele pline de savoare ale bananelor coapte, întregite de accente subtile de vanilie sau alte arome care îl completează minunat.
  • Culoare: Cu o nuanță galbenă-aurie intensă, lichiorul de banane își dezvăluie strălucirea și caracterul remarcabil încă de la prima privire.
  • Cocktailuri și deserturi: Moud Banana este alegerea perfectă pentru a da un plus de savoare cocktailurilor tale preferate. Îndrăznește să încerci combinații delicioase precum Banana Daiquiri, Banana Colada sau rafinatul Bananas Foster Martini. De asemenea, poți adăuga această băutură în diverse rețete de deserturi, conferindu-le o notă savuroasă și inconfundabilă de banane.

Înțelege că gusturile și preferințele sunt subiective și personale. Pentru a te bucura întru totul de magia lichiorului Moud Banana, te îndemn să-l încerci cu inima deschisă și să descoperi singur în ce fel îl savurezi cel mai plăcut. O experiență gustativă inegalabilă te așteaptă!

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate