MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Blackberry 0.7L

Lichior Moud Blackberry 0.7L
Lichior Moud Blackberry 0.7L
54,54 lei
Fără TVA: 45,83 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool16%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeMure

Descoperă rafinatul lichior Moud Blackberry, o creație a Distillati Group, renumit pentru aroma sa intensă de mure și caracteristicile sale distincte. Acesta este un lichior cu un farmec aparte, iar iată câteva aspecte despre el:

  • Aromă și deliciu: Lichiorul Moud Blackberry încântă simțurile cu o aromă bogată și intensă de mure proaspete. Notele fructate se împletesc armonios cu un subtil dulceag și un echilibru plăcut între aciditate și savoare. Gustul său remarcabil se desfășoară în note de fructe negre, mure coapte și accente subtile de vanilie, o combinație irezistibilă pentru papilele tale.
  • Ingrediente prețioase: Pentru a obține aroma și gustul desăvârșit, lichiorul Moud Blackberry se realizează cu grijă, utilizând afine de înaltă calitate și alte ingrediente selecte. Rețeta exactă și combinația secretă de elemente sunt păstrate cu grijă de către producător, adăugând o notă de mister și exclusivitate acestui lichior fascinant.
  • Versatilitate desăvârșită: Lichiorul Moud Blackberry este versatil în plăcerea sa. Poate fi savurat în diverse modalități, fie că este servit pur, cu gheață sau că devine ingredientul secret al unor cocktailuri irezistibile. Aroma sa intensă de mure îmbogățește și completează cu subtilitate diverse băuturi mixte, aducând profunzime și complexitate acestor creații.
  • Ambalaj elegant: Întruchipând rafinamentul, lichiorul Moud Blackberry este prezentat într-o sticlă cu design atrăgător, subliniind atenția la detalii și pasiunea pentru calitate de către producător. Un ambalaj plin de eleganță pentru un lichior ce va cuceri inimile pasionaților de arome autentice.

Este important să reținem că fiecare individ are preferințe unice când vine vorba de caracteristicile unui lichior, iar lichiorul Moud Blackberry este o experiență senzorială ce va captiva sufletele rafinate și pasionate de adevăratele delicii ale vieții.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate