MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Blackcurrant 0.7L

Lichior Moud Blackcurrant 0.7L
Lichior Moud Blackcurrant 0.7L
47,60 lei
Fără TVA: 40,00 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool16%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeCoacaze negre

Descoperă magia Lichiorului Moud Blackcurrant, o băutură alcoolică ce emană o aromă distinctă și un gust inconfundabil de coacăze negre. Povestea acestui lichior aduce în prim-plan câteva aspecte ce îl fac cu adevărat special:

  • Aroma și gustul: Lichiorul Moud Blackcurrant îmbină o paletă aromatică intensă și generoasă de coacăze negre. Parfumul său este delicios și dulce, cu note răsfățate de coacăze negre proaspete. Gustul său deosebit este o sinfonie dulce și echilibrată, amplificându-se cu o notă distinctă de coacăze negre.
  • Coacăzele negre: Adevăratele protagoniste ale acestui lichior sunt coacăzele negre, niște fructe mici, dar pline de savoare, cunoscute pentru gustul lor intens și ușor acrișor. Aceste minunate fructe sunt ingredientul principal ce conferă lichiorului Moud Blackcurrant aromele sale unice și inconfundabile.
  • Culoarea: Întruchipând esența coacăzelor negre, Lichiorul Blackcurrant se îmbracă într-o nuanță adâncă de purpură, remarcându-se prin această splendoare a culorilor coacăzelor negre.
  • Versatilitate în utilizare: Lichiorul Moud Blackcurrant este o adevărată comoară a mixologiei, putând fi savurat pur, pentru a te bucura în totalitate de aromele intense ale coacăzelor negre. Însă, nu se oprește aici. El devine o alegere inspirată pentru a fi inclus în cocktailuri sau băuturi mixte, adăugând o notă fructată și dulce ce se împletește armonios cu celelalte ingrediente.
  • Bucătărie cu arome rafinate: Lichiorul Moud Blackcurrant nu se rezumă doar la a fi savurat, ci este o comoară în bucătărie. El poate adăuga o notă încântătoare de coacăze negre în rețetele de deserturi, sosuri și preparate culinare, oferindu-le o savoare fructată și răcoritoare.

Așadar, fiecare dintre noi are o călătorie a gustului unică și personală. Îndrăznesc să explorezi Lichiorul Moud Blackcurrant și să te lași cucerit de subtila sa magie. Descoperă cum îți place să-l savurezi, căci acest elixir de coacăze negre își așteaptă savantul degustător pentru a dezvălui tainele sale într-un mod cu totul special.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate