MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Strawberry 0.7L

Lichior Moud Strawberry 0.7L
Lichior Moud Strawberry 0.7L
45,98 lei
Fără TVA: 38,64 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool16%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeCapsuni

Cu o dulceață și o aromă captivante, lichiorul Moud Strawberry deschide ușa către o experiență alcoolică de neuitat. Creat pentru a încânta simțurile, acest elixir aduce gustul autentic al căpșunilor proaspeți într-o gamă variată de nuanțe bogate, atât în arome, cât și în culori. Descoperă alături de noi trăsăturile care îl diferențiază:

  • Aroma Plină de Căpșuni: Inima acestui lichior este imersată în aroma autentică și intensă a căpșunilor. Fiecare înghițitură reprezintă o plimbare printre grădinile înfloritoare, capturând esența pură a căpșunilor proaspeți.
  • Culori Vibrante: Culoarea învăluitoare a lichiorului Moud Strawberry răsfață privirile și pregătește simțurile pentru o experiență unică. Această nuanță roșiatică evocă strălucirea căpșunilor coapte în soare, aducând prospețimea grădinilor direct în paharul tău.
  • Dulceață Naturală: Realizat cu migală, acest lichior îmbină savoarea naturală a căpșunilor cu un strop de zahăr select pentru a crea o dulceață desăvârșită. Această tentație dulce poate fi savurată pur și simplu sau poate da viață unor băuturi mixte și cocktailuri rafinate.
  • Arta Mixologiei: Lichiorul Moud Strawberry se transformă într-o canvas pentru mixologi, oferind versatilitate și ocazia de a crea opere de artă lichide. De la clasicele "Strawberry Daiquiri" până la amestecuri inovative, acest lichior adaugă o notă distinctivă de căpșuni în fiecare sorbitură.

Lichiorul Moud Strawberry răspândește o aură distinctivă și atrăgătoare, aducând în prim-plan aroma autentică a căpșunilor proaspeți și o nuanță cromatică ce încântă privirile. Indiferent dacă îl savurezi simplu sau ca ingredient secret într-un cocktail sofisticat, acest lichior reprezintă invitația la o călătorie senzorială de neuitat.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate