MENIU PRODUSE
Cosul tau de produse

Lichior Moud Crema di Menta Bianca 0.7L

Lichior Moud Crema di Menta Bianca 0.7L
Lichior Moud Crema di Menta Bianca 0.7L
45,98 lei
Fără TVA: 38,64 lei
Adaugă în Coş
CARACTERISTICI
Alcool24%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
AromeMenta

În universul fascinant al băuturilor alcoolice, Lichiorul Moud Crema di Menta Bianca strălucește cu propria sa personalitate, ademenind cu aroma sa proaspătă și intensă de mentă. Acest lichior aduce cu sine o serie de caracteristici care îl fac cu adevărat special:

  • Parfum și savoare: Crema di Menta Bianca înfățișează o paletă bogată și revigorantă de mentă proaspătă. Gustul său dulce și răcoritor se topește încet în gură, lăsând în urmă o notă persistentă și distinctă de mentă.
  • Textură sublimă: Cu o consistență cremoasă și catifelată, acest lichior mângâie simțurile și adaugă o notă subtilă de rafinament în fiecare moment de degustare.
  • Conținut alcoolic echilibrat: Crema di Menta Bianca se mândrește cu un nivel moderat de alcool, situându-se de obicei 24% vol. Această caracteristică îi conferă o eleganță aparte, fiind mai puțin puternic decât alte băuturi spirtoase, făcându-l perfect pentru a fi savurat în diverse combinații sau chiar ca desert.
  • Diversitatea utilizării: Acest lichior poate fi savurat în formă pură, servit peste cuburi de gheață sau folosit ca ingredient principal într-o mulțime de cocktailuri și deserturi rafinate. El se impune cu grație în băuturi precum Grasshopper, Stinger sau Chocolate Mint Martini. De asemenea, își găsește locul în preparatele de patiserie sau poate fi adăugat în cafea, dându-i astfel un strop de arome delicioase de mentă.

Datorită caracterelor sale excepționale, Crema di Menta Bianca rămâne alegera preferată a iubitorilor de mentă și a celor dornici să aducă un strop de rafinament și arome aromatice în fiecare înghițitură. În lumea fascinantă a lichiorurilor, acesta este cu adevărat un diamant strălucitor.

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate